Jouw haarroutine tussen de voetbaltrainingen door

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Je kent het wel, je hebt lang haar en je wil gaan sporten. Maar wat moet je nou met je haar? Het is natuurlijk superirritant als je haar alleen maar in de weg zit. Je kan wel je haar volproppen met speldjes en elastiekjes maar dit zit natuurlijk niet fijn. Daarnaast is dit ook niet goed voor je haar. Maar dit is niet het enige probleem. Wat nou als je op vrijdagavond moet trainen en daarna nog een feestje hebt? Geen zorgen, wij hebben een oplossing. Lees je mee?

Voor de voetbaltraining

Als je gaat trainen of als je een wedstrijd moet spelen, wil je natuurlijk geen haar in je gezicht krijgen. Vaak is dit wel het geval. Hoe strak je de staart ook hebt, vaak zakt hij toch wel weer uit. Maar hoe kan je dit voorkomen? Er zijn een aantal manieren om dit te kunnen doen. Eén van deze manieren is om een vlecht te maken in de staart. Een vlecht zorgt ervoor dat het haar op zijn positie blijft, en natuurlijk dat je het haar makkelijk uit kunt borstelen na de training.

Om er zeker van te zijn dat je vlecht blijft zitten, kan je gebruik maken van een Invisibobble elastiekje. Dit elastiekje voorkomt een knik in jouw haar en zorgt er dus voor dat jouw haren mooi glad blijven. Daarnaast kan je de plukjes die uitsteken nog vastzetten met speldjes. Als je haar dan in de goede positie zit dan kan je er nog haarlak op spuiten. Op deze manier zal je vlecht blijven zitten en hoef je je geen zorgen te maken over je haar tijdens de wedstrijd of training. 

Na de voetbaltraining

Je voetbaltraining zit er op, je hebt heerlijk gevoetbald maar je moet straks door naar een feestje. Je kunt een douche nemen: op deze manier ruik je weer helemaal fris en zal je haar er supermooi uit zien. Maar we begrijpen ook dat je daar geen tijd voor hebt. Je wil natuurlijk wel fris bij het feest aan komen. Daarom kun je met een washandje en zeep snel je lichaam wassen.

Maar dan zit je natuurlijk nog met je haar. Hoe zorg je er voor dat je haar ook fris er uit ziet zonder dat je hoeft te douchen? Dit is simpeler dan je denkt. Zo heb je namelijk droogshampoo. Dit is shampoo die je kunt gebruiken zonder dat je je haar nat hoeft te maken. Op deze manier ziet je haar er niet alleen fris uit, maar het ruikt ook nog eens ontzettend lekker.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*