Inter uitshirt 2017

Inter away kit 2017

Vandaag hebben we de primeur van het nieuwe Inter uitshirt 2017. Dit uitshirt is opnieuw ontworpen door Nike. Zoals we laatste jaren gewend zijn is dit nieuwe Inter shirt 2017 wit en afgewerkt met verschillende blauwe tinten. De basis van dit shirt heeft hetzelfde ontwerp als we nu ook zien bij verschillende landen op het EK 2016. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (2 votes cast)

Inter uitshirt 2017

De club uit Italië hoopt door de overname van de Chinese partij Suning Group dat het weer een rol van betekenis kan gaan spelen in de Italiaanse Serie A. Daarvoor moet wel gewonnen worden en ook tijdens uitwedstrijden. De club zal dan dit nieuwe uitshirt dragen. Dit shirt is aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. In de nek van het shirt is de hals voorzien van een extra blauw randje. Op de mouwen staan twee brede banen in verschillende kleuren blauw. Deze banen zijn ook weer voorzien van dunne strepen. Over de zijkanten van het shirt gaat een lichtblauwe streep. Op de voorkant staat met grote lichtblauwe letters de naam van shirtsponsor Pirelli. Daarboven is het Inter logo te zien en de bekende Nike Swoosh.

Inter uitshirt 2017

De achterkant van dit Inter uitshirt 2017 is eveneens wit. ook hier zie je de blauwe randen rondom de mouwen. In de nek van het shirt is met blauwe letters de naam Inter verwerkt. De nieuwste Inter voetbalshirts 2017 zijn na lancering allemaal hier te koop.

 

Inter away kit 2017

inter uitshirt 2017 nek

Inter thuisshirt 2017

Ook het Inter thuisshirt kunnen we jullie alvast exclusief laten zien. Na enkele jaren van matige voetbalshirts is het ontwerp van dit Inter thuisshirt 2017 weer een stuk frisser. Het is herkenbaar Inter maar toch een duidelijke 2016 uitstraling. Dit Inter shirt 16/17 heeft een ronde hals en verticale strepen in de kleuren zwart en blauw. De mouwen zijn volledig zwart. De verticale strepen zijn over het gehele shirt ook nog eens voorzien van een grafisch patroon. Wat voor de grootste verandering zorgt is wellicht de gele bedrukking van shirtsponsor Pirelli. Samen met de gele Nike Swoosh op de borst zorgt dit voor een frisse blik. De achterkant heeft dezelfde strepen en zwarte vlakken over de schouders en mouwen. In de nek staat met gele letters de naam Inter gedrukt. Ook dit Inter thuisshirt 2017 is na lancering hier online te koop.

Inter thuisshirt 2017

Inter shirt 2017

 

 

Inter uitshirt 2017, 2.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*