Inter thuisshirt 2017

Vandaag kunnen we jullie ook al de eerste foto's laten zien van het nieuwe Inter thuisshirt 2017. In tegenstelling tot de afgelopen jaren vinden wij dit eindelijk weer eens een mooi Inter shirt. Ook dit nieuwe thuisshirt is ontworpen door kledingsponsor Nike. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.7/5 (3 votes cast)

Inter thuisshirt 2017

De afgelopen jaren was de naam van shirtsponsor Pirelli bijna altijd met witte letters op het shirt gedrukt. Dit nieuwe Inter thuisshirt 2017 heeft geen witte maar gele letters en zorgt daarmee voor een verfrissende blik. Ook de Nike Swoosh op de rechterborst is geel. De bovenkant van het shirt is afgewerkt met een ronde hals. De mouwen en schouders zijn volledig zwart. Op de voorkant zijn de bekende verticale Inter strepen te zien in de kleuren zwart en blauw. Over het geheel van deze strepen is een grafische print gedrukt. Het Inter logo mag natuurlijk niet ontbreken en vinden we op de linkerborst.

Inter thuisshirt 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Inter shirt 2017

De achterkant heeft hetzelfde ontwerp als de voorkant. De zwarte mouwen lopen via de rug nu door. In de nek van het shirt is de naam van Inter gedrukt. Dit nieuwe Inter thuisshirt 2017 zal na lancering hier online te koop zijn.

Inter shirt 2017

Inter shirt 16 17

Inter uitshirt 2017

Ook het Inter uitshirt 2017 is inmiddels bekend. Inter speelt komend seizoen opnieuw in een wit uitshirt. Dit tenue is bovenaan afgewerkt met een v-hals en heeft een blauw randje in de nek. De mouwen hebben een brede band in twee verschillende kleuren blauw. De zijkanten van het shirt hebben een lichtblauwe streep. Ook shirtsponsor Pirelli is met lichtblauwe letters gedrukt. Net als bij het Inter thuisshirt heeft ook dit uitshirt de naam Inter in de nek staan.

Inter uitshirt 2017

 

Inter away kit 2017

 

Inter thuisshirt 2017, 1.7 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*