Hypervenom Phantom – Dark Lightning pack

Dark Lightning Pack

Gisteren lieten we jullie al de nieuwe Mercurial Superfly voetbalschoenen zien, vandaag tonen wij jullie de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit het Nike Dark Lightning Pack. De belangrijkste kleuren van deze schoenen zijn Black, Volt en Paramount Blue.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Hypervenom Phantom

Deze nieuwe Nike Hypervenom Phantom hebben net als de Mercurials een zwarte basis. Het frame en de zijkanten zijn voorzien van de bekende Hypervenom print in de kleur Volt. Op de buitenkant van de enkel staat de naam Hypervenom een witte Nike Swoosh. Boven de kleur Volt zit een blauwe afwerking. Op de neus zit een grote witte Nike Swoosh.

Hypervenom Phantom II Dark Lightning

Dark Lightning Pack

Op de binnenkant van de enkel staat de tekst Nikeskin en de letters ACC. De bovenkant van de sok is afgewerkt met een dun blauw randje. De transparante onderkant is voorzien van ronde noppen en de grafische Hypervenom print is ook hier zichtbaar. Deze Hypervenom II schoenen zijn afgewerkt met zwarte veters en een gele inlegzool. Je koopt deze nieuwe Nike Dark Lightning Pack Hypervenom voetbalschoenen na lancering hier online.

Nike Hypervenom Phantom II

Nike Hypervenom Dark Lightning

Nike Hypervenom voetbalschoenen

Nike Hypervenom 2

Hypervenom Phantom - Dark Lightning pack, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*