Hypervenom Phantom 3 Tech Craft

Nike Hypervenom III Tech Craft

Onlangs heeft Nike zijn nieuwe Hypervenom 3 voetbalschoenen op de markt gebracht. Het eerste exemplaar was er een met felle kleuren. In de loop van deze maand zal Nike een vervolg geven aan deze serie met een speciale Tech Craft K-Leather uitvoering waar wij jullie vandaag de eerste foto's van laten zien. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Hypervenom Phantom 3 Tech Craft

Deze uitvoering krijgt van ons een dikke 8 !! De klassieke zwarte kleur is hier afgewerkt met de kleur Sequoia. De basis van deze schoen is het zwarte frame met de naam Hypervenom op de zijkant. Daarboven staat een middelgrote Nike Swoosh met een fel groen randje. De Dynamic Fit collar lijkt een combinatie te zijn van groen/grijs. Op de buitenkant van de schoen is voorzien van Poron Foam blokjes.

Hypervenom 3 Tech Craft Black

Tech Craft Hypervenom 3

Als we de binnenkant van de voet bekijken zien we de afwerking met leer een stuk beter. Ook de Poron Foam blokjes zijn hier te zien. De neus van de schoen heeft aan deze kant de Sequoia kleur. Op de bovenkant van de neus zit een grote Nike Swoosh. Op de zijkant staat de tekst Flyknit ACC. De onderkant heeft veertien noppen in verschillende vormen. Het stuk leer op de hak van de schoen heeft enkele schuine streepjes. Je koopt deze nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft voetbalschoenen na lancering hier online.

hypervenom III Tech Craft

nike hypervenom 3 Tech Craft (1)

hypervenom 3 tech craft

nike hypervenom 3 Tech Craft

Hypervenom Phantom 3 Tech Craft, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*