Hypervenom Phantom 3 Photo Blue

Hypervenom 3 kopen

Nadat we jullie begin februari al de eerste foto's lieten zien, tonen wij jullie vandaag alle foto's van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 in de kleuren White en Photo Blue. Deze schoenen zullen op 30 maart 2017 officieel bekend gemaakt worden en vanaf dan hier online te koop zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Hypervenom 3

De buitenkant van de voet heeft voornaemlijke de Photo Blue kleur en loopt door tot bovenaan de sok. Op het frame zit een witte rand met daarop de naam Hypervenom. Op de buitenkant van de enkel zien we een zwarte Nike swoosh met wit randje. De neus en binnenkant van de voet hebben een wit vlak. Mooi detail is dat de de schuim noppen een vlaagje blauw hebben. Over de neus gaat een grote zwarte Nike Swoosh. Op de onderkant zien we veertien noppen.

 

hypervenom phantom 3 Photo Blue

Photo Blue

Op de binnenkant van de enkel staat de tekst “Flyknit”en de letters ACC. Deze staan voor All Conditions Control. Op de hak van de schoenen zien we kleine schuine strepen in twee kleuren blauw. Je koopt deze nieuwe Photo Blue Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen na lancering hier online.

hypervenom 3

nike hypervenom 3

hypervenom III photo blue

nike hypervenom

 

ypervenom Phinish 3 photo blue

Hypervenom Phantom 3 Photo Blue, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*