Griezmann Puma Future 18.1 voetbalschoenen

Griezmann voetbalschoenen 2018

Dit zijn de nieuwe Antoine Griezmann Puma Future 18.1 voetbalschoenen van het merk Puma. Dit nieuwe model verwachten wij vanaf begin 2018 hier online te koop. De sterspeler van Atletico krijgt dus een zijn eigen speciale uitvoering en wij vinden het een prima uitvoering. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Griezmann Puma Future 18.1

Deze nieuwe Griezmann voetbalschoenen 2018 zijn voorzien van een zwart transparant frame met op de onderkant dertien gele noppen en een geel Puma logo. Het bovenste gedeelte van de schoen is voorzien van een Silver metallic kleur. Rond de enkel en hak zijn verschillende Griezmann teksten te zien. De buitenkant van de voet heeft een wit Puma logo met daaroverheen het Puma Netfit gedeelte. Op de neus zit een klein oogje. De bovenkant van de sok is zwart. Bovenop de voet zit een label met daarop de letters AG van Antoine Griezmann. Deze schoenen zijn afgewerkt met geel/zwarte veters.

 

Puma Future 18.1 Griezmann

Griezmann voetbalschoenen 2018

Op de binnenkant van de voet zien we op de neus de naam Netfit staan. Het Netfit gedeelte is afgewerkt met een soort zwarte lijm rand. Op de hak van de schoen staat een grote Puma Cat en rond de sok zit een label met de naam Future. Op de inlegzool zien we opnieuw de twee letters AG staan. Koop deze nieuwe voetbalschoenen 2018 na lancering hier online.

Puma Future Griezmann cleats

Griezmann Puma Future 18.1

Puma Future 18 antoine griezmann

Griezmann Puma Future 18.1 voetbalschoenen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*