Go Ahead Eagles thuisshirt 2016

Dit is het nieuwe Go Ahead Eagles thuisshirt 2016 van het merk Hummel. Ondanks de degradatie naar de Jupiler League hoopt de club uit Deventer in dit nieuwe Go Ahead Eagles shirt 2016 over een dik jaar terug te zijn in de Eredivisie. De opvallende kleurencombinatie zorgt altijd voor een herkenbaar shirt. Het nieuwe shirt is rood en heeft over het midden van het shirt een brede verticale gele baan. De rode mouwen zijn voorzien van de bekende Hummel pijlen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)

Go Ahead Eagles thuisshirt 2016

De bovenkant van dit “Kowet” shirt is afgewerkt met een gele v-hals. Onder de kin staat de naam van kledingsponsor Hummel. Links op de borst ist het Go Ahead Aagles embleem te zien. Shirtsponsor Drukwerkdeal.nl is twee keer op de voorkant te zien. één keer op de rechterborst en één keer met grote letters op de skyline van Deventer. De nieuwste Go Ahead Eagles shirts 15/16 zullen na lancering hier te bestellen zijn.

Go ahead eagles shirt 2016

 

Go Ahead Aagles uitshirts 2016

Ook de nieuwe Go Ahead Eagles uitshirts 2016 zijn bekend gemaakt. De Eagles spelen de meester uitwedstrijden in een navy blue shirt. Dit shirt heeft een afbeelding van de syline van Deventer op de borst bij nacht. Ook dit shirt heeft een v-hals. De mouwen zijn afgewerkt met witte Hummel pijlen. Het 3e shirt van Go Ahead Eagles is wit en is voorzien van een polokraag. De skyline is deze afgedrukt in het rood. Koop de nieuwste Eagles uitshirts 2016 na lancering hier.

Go Ahead Aagles uitshirt 2016

Go Ahead Aagles 3e shirt 2016

Go Ahead Eagles thuisshirt 2016, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*