Feyenoord uitshirt 2017

Feyenoord shirt 2017

Feyenoord heeft als eerste club van de tradionele top 3 een van zijn nieuwe voetbalshirts bekend gemaakt. Dit is namelijk het nieuwe Feyenoord uitshirt 2017 in de kleur Cyaan blauw. Waarschijnlijk zijn de verkoopcijfers van het huidige Feyenoord uitshirt goed gevallen in Rotterdam want met dit nieuwe voetbalshirt kiest de club opnieuw voor een gewaagde combinatie. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (11 votes cast)

Feyenoord uitshirt 2017

Hoewel de meeste nieuwe Adidas voetbalshirts de Adidas strepen op de zijkanten van het shirt hebben, zijn de bekende strepen hier gewoon op de schouders te vinden. Deze strepen hebben een donkere kleur blauw. De bovenkant van dit Feyenoord tenue is afgewerkt met een Y-vormige hals welke afsluitbaar is met twee knopen. De rand van de hals heeft de meest donkere kleur blauw op het shirt. De donkerblauwe kleuren van de hals en Adidas strepen zien we ook weer terug als brede streep over de borst en is ook gebruikt voor het grote Opel logo op de buik. Het Opel logo is ook te zien op de mouwen. Op de linkerborst is het klassieke Feyenoord logo te zien met de kleuren rood, wit, zwart en gouden letters. Gezien de kleurstelling van het shirt hadden we er persoonlijk voor gekozen om deze ook in het Feyenoord logo op te nemen. Op de rechterborst staat het Adidas logo.

feyenoord uitshirt 2017

Feyenoord uitshirt 16/17

De schouders van dit Feyenoord uitshirt 2017 zijn voorzien van ventilerende stof. Het shirt maakt gebruik van de Adidas Climacool techniek. De achterkant van het shirt heeft eveneens de Cyaan blauwe kleur en zal bedrukt worden met donkerblauwe letters en cijfers.

 

Feyenoord uitshirt 16-17

Feyenoord shirt 2017 kopen





Wie dit nieuwe Feyenoord shirt 2017 wil kopen heeft slechts een paar opties. Dit nieuwe Feyenoord uitshirt 16/17 is namelijk alleen te bestellen via de officiële Feyenoord Fanshops en online webshop. Het shirt heeft een prijs van €85 voor volwassenen en €67 voor kindermaten. Om je Feyenoord tenue compleet te maken kun je kiezen uit twee verschillende shorts en sokken.

feyenoord uitshort 2017

feyenoord sokken uit 2017

 

Feyenoord uitshirt 2017, 3.6 out of 5 based on 11 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*