Feyenoord shirt 2016

Feyenoord thuisshirt 2016

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2016 is uitgelekt. De club uit Rotterdam bedacht een leuke manier om het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2015/2016 alvast te tonen aan opvallende passanten. Waarschijnlijk was dit niet de bedoeling aangezien de draaiende reclameborden ondertussen weer stil staan. Het zal dus niet heel lang meer duren voordat dit nieuwe tenue officieel bekend gemaakt zal worden. Ondanks dat het Feyenoord thuisshirt vaak niet heel veel wijzigingen kent, vinden wij deze nieuwe uitvoering best geslaagd. De voorkant van het shirt heeft twee verticale banen in de Feyenoord kleuren rood en wit. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)

Feyenoord shirt 2016

Op de kant van de rode baan heeft het shirt een witte mouw en bij de witte baan een rode mouw. De schouders zijn rood met daarop drie gouden Adidas strepen. Ook het Adidas logo op de rechterborst heeft de gouden kleur. Op de linkerkant van de borst is natuurlijk het Feyenoord logo te zien met daarboven de kampioensster. Op de voorkant van het shirt staat het grote log en naam van shirtsponsor Opel. Dit is in het klein nog eens terug te zien op de rode mouw. De bovenkant van het Feyenoord shirt 2016 is afgewerkt met een rode polokraag met knoopjes aan de onderkant. Onderaan dit Feyenoord thuisshirt 15/16 is rond de zijjkanten goed te zien dat ook hier de kleuren rood en wit tegenovergesteld gebruikt zijn.

Feyenoord thuisshirt 2015 2016

Feyenoord hoopt het seizoen 15/16 met een beter resultaat af te sluiten. Het huidige seizoen eindigde teleurstellend en de club wist helaas geen Europees ticket te bemachtigen. Met de terugkeer van cultheld Dirk Kuyt en zijn vaste rugnummer 7, zijn de verwachtingen van het Legioen weer wat naar boven bijgesteld. Wij zijn benieuwd wat jullie van dit nieuwe Feyenoord shirt 2016 vinden. Deel je mening met andere Feyenoord fans en laat een reactie achter. Dit nieuwe Feyenoord tenue zal waarschijnlijk alleen in de Feyenoord fanshop te koop zijn. Voor alle andere voetbalshirts uit de Eredivisie kijk je hier.

feyenoord shirt 2016

Feyenoord shirt 2016, 3.8 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*