FC Porto voetbalshirts 2016

FC Porto thuisshirt en uitshirt 2016

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Met de lancering van het FC Porto uitshirt 15/16 zijn de belangrijkste twee Porto voetbalshirts bekend. FC Porto speelt vanaf komend seizoen in shirts van het merk New Balance. Voorheen speelde men in Warrior shirts (onderdeel NB) maar vanaf dit seizoen gaat het merk dus verder onder de naam van New Balance. Andere clubs die in dit merk spelen zijn Liverpool, Celtic en Sevilla.

FC Porto thuisshirt 2016

Het nieuwe FC Porto thuisshirt 2016 heeft brede verticale banen in de clubkleuren blauw en wit. Ook de witte mouwen hebben een brede blauwe rand aan het einde. Wie goed kijkt ziet ook nog een heel dun geel randje. De ronde hals is aan de achterkant afgewerkt met een donkerblauw randje. Op de rechterborst staan de letters NB van kledingsponsor New Balance. Het FC Porto logo mag natuurlijk niet ontbreken en staat op de linkerborst. Op de onderkant van het shirt loopt vanaf de zijkanten en naar achteren een brede baan met dunne verticale strepen in de clubkleuren. In de nek van het shirt en op de schouders staat de naam FC Porto met daaronder shirtsponsor Super Bock. Het FC Porto thuisshirt 2016 is na lancering hier online te koop.

FC Porto thuisshirt 2016

FC Poto shirt 2016

 

FC Porto uitshirt 2016

Voor het FC Porto uitshirt 2016 is gekozen voor een opvallende bruine kleur als basis. Deze is voorzien van zes lichtbruine horizontale strepen op de onderkant van het shirt en twee horizontale strepene over de borst waarvan één in het lichtblauw. De blauwe kleur zie je ook terug als brede rand rond de mouwen. Ook dit FC Porto shirt 2016 heeft een ronde hals. De witte letters NB van de kledingsponsor staan op de rechterborst en aan de andere kant het Porto embleem. De achterkant is volledig bruin en heeft bovenaan net als bij het Porto thuisshirt de naam FC Porto en de vermelding van sponsor Super Bock staan. Dit Porto uitshirt zal na lancerin hier te bestellen zijn.

FC Porto uitshirt 2016

FC Porto uitshirt 2015 2016

 

FC Porto voetbalshirts 2016, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*