FC Groningen voetbalshirts 2017-2018

FC Groningen shirts 2018

Afgelopen week heeft ook de Nederlandse club FC Groningen zijn nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 17/18 officieel bekend gemaakt. De club uit het Noorden speelt vanaf komend seizoen in voetbalshirts van het Puma. Dit merk lost daarmee Robey af als kledingsponsor. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)

FC Groningen thuisshirt 17/18

Als eerste laten we jullie het nieuwe FC Groningen thuisshirt 17/18 zien. De basis van het shirt is wit en heeft een groene ronde hals. Over de voorkant gaan twee brede groene verticale banen. De mouwen zijn ook wit. Over de schouders en mouwen gaat ook een brede groene streep. Op de bovenkant van de arm staat een wit Puma logo. Dit logo zien we ook terug op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant staat het bekende FC Groningen logo. Ook nieuw aan dit shirt is hoofdsponsor Payt. Deze staat met grote rode letters op het midden van het shirt. De achterkant van dit FC Groningen shirt 2018 is eveneens wit met brede groene banen. Deze worden echter onderbroken door een groot wit vlak voor de rugnummers. Bovenaan staat rugsponsor HealthiPort. Onderop staat subsponsor Bauhaus.

FC Groningen thuisshirt 17-18

FC Groningen thuisshirt 17-18

 

FC Groningen uitshirt 2018

En dan het nieuwe FC Groningen uitshirt 2018. Ook dit shirt is uiteraard van het merk Puma. Het logo van dit Duitse merk staat net als bij het thuisshirt op de armen en op de borst. Dit shirt heeft een zwart/grijze voorkant welke is voorzien van een grafische print met schuine banen en vierkante vlakken. De mouwen zijn zwart en hebben een groene baan. Ook dit shirt heeft een ronde hals. Shirtsponsor Payt staat nu met witte letters gedrukt. De achterkant van dit uitshirt is volledig zwart. Ook hier zie je de namen van HealthiPort en Bauhaus staan. Deze nieuwe voetbalshirts 17/18 zijn na lancering bij de volgende verkooppunten verkrijgbaar:

Voetbalshop.nl

Subsidesports.nl 

Unisportstore.nl

De club speelt op zondag 13 augustus zijn eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen SC Heerenveen.

 

FC Groningen uitshirt 2018

FC Groningen uitshirt 17-18

 

FC Groningen voetbalshirts 2017-2018, 2.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*