FC Barcelona uitshirt 2017

Barcelona 16/17 away kit

Vandaag kunnen we jullie de eerste echte foto's laten zien van het nieuwe FC Barcelona uitshirt 2017. Eerder al maakte de club zelf het nieuwe Barcelona thuisshirt 2017 bekend gemaakt. Dit uitshirt heeft van Nike officieel de kleuren Purple Dynasty , Black en Vivid Pink gekregen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)

FC Barcelona uitshirt 2017

Op de foto’s zien jullie de duurdere Vapor wedstrijd uitvoering. Dit is de uitvoering die ook daadwerkelijk door de spelers gedragen zal worden. Deze uitvoering krijgt van Nike een adviesprijs van €140. Natuurlijk zal Nike ook een “fan” uitvoering op de markt brengen met een adviesprijs van €85 voor volwassen maten. Beide uitvoeringen zijn na lancering hier online te bestellen. De voorkant van het shirt heeft de kleur Purple Dynasty. Hierin is de Vapor techniek in verwerkt. De mouwen en schouders zijn zwart. Op de zijkant van de mouw staat met witte letters de naam van subsponsor Beko gedrukt.

fc Barcelona uitshirt 2017

FC Barcelona uitshirt

Op de zijkanten van dit shirt gaat een roze streep. Deze roze kleur is ook gebruikt voor de Nike Swoosh op de rechterborst en de rand rond de nek. Op de lijnkerborst staat het bekende klassieke Barcelona logo. De naam van de nieuwe shirtsponsor ontbreekt nog. Ook de achterkant van het shirt is paars. In de rand van de nek is de naam Barca verwerkt.  Daaronder zit een verticaal streepje in de kleuren van de Catalaanse vlag. Onderaan staat met roze letters de naam van Unicef.

barcelona uitshirt 2017

barcelona uitshirt 2017 nek

Barcelona uit shirt 2017

 

 

 

FC Barcelona uitshirt 2017, 3.0 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*