FC Barcelona thuisshirt 15/16

FC Barcelona shirt 2016

Update 21 mei 2015: Op 23 januari van dit jaar lieten we jullie de eerste foto's zien van het nieuwe Barcelona shirt 2016. Vandaag tonen wij jullie de officiele foto's van dit nieuwe FC Barcelona thuisshirt 15/16. Zoals al eerder bekend werd, breekt FC Barcelona komend seizoen met de traditie van verticale strepen over het shirt en kiest men nu voor brede horizontale banen in de kleuren rood en blauw. Deze banen lopen door over de achterkant. De gele Catalaanse kleur komt terug als brede baan over de zijkanten en als rood/geel gestreept motief rond de nek van de v-hals. Het puntje van deze hals is gewoon blauw. Op de binnenkant van het shirt staat rond de nek de tekst "Mes que un club" gedrukt. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

 

FC Barcelona shirt 2016 authentic

FC Barcelona thuisshirt 15/16 Authentic

FC Barcelona thuisshirt 15/16

Ook komend seizoen stromen de oliedollars binnen middels het speeltje van Qatar Airways. Deze naam staat met witte letters op de voorkant van dit voetbalshirt. Op de achterkant is onderaan weer een plekje ingericht voor het goede doel Unicef. Op de mouw staat de naam van Beko. Kledingsponsor is opnieuw Nike. Wij tonen jullie nu twee foto’s van het thuisshirt. Op de eerste zie het Barcelona “Authentic” shirt 2016. Dit is de uitvoering die de spelers in het echt dragen tijdens de wedstrijden. Deze heeft een strakkere pasvorm en is herkenbaar aan de ventilatiegaatjes op de zijkant van het shirt, net onder de oksels. De adviesprijs van dit “authentic”shirt is ca. €130. Op de tweede foto zie je de meer bekende “fan”uitvoering die overal in de winkels en op internet te koop is. De adviesprijs van dit shirt is ca. €85.

Wil jij dit nieuwe Barcelona shirt 2016 als eerste in je bezit hebben? Laat dan hier je gegevens achter en vergeet niet de naam van het voetbalshirt te vermelden. Wij sturen je dan automatisch een mailtje op het moment dat dit shirt te koop is. De huidige Barcelona tenues 2015 zijn hier online te bestellen.

FC Barcelona shirt 15/16

FC Barcelona shirt 15/16 “fan”

Barcelona thuisshirt 2016

 

 

 

FC Barcelona thuisshirt 15/16, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*