FC Barcelona 17/18 third kit

Camiseta 3. FC Barcelona 2018

Dit zijn de eerste officiële foto's van het FC Barcelona third kit 2017-2018 van het merk Nike. Dit bijzondere Barcelona voetbalshirt zal voornamelijk gedragen gaan worden tijdens de uitwedstrijden in de Champions League competitie. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

FC Barcelona third kit 2018

Het nieuwe derde FC Barcelona shirt 2018 heeft officieel de kleuren Night Maroon en Hyper Crimson. Laten we het er maar op houden dat deze kleuren goed bij de herfst passen. Nike geeft alle Europese voetbalshirts dit jaar een bijzondere grafische print. Deze is te zien op de gehele voorkant en mouwen. De bovenkant is afgewerkt met een ronde hals. De felle oranje strepen over de schouders en mouwen is halverwege even onderbroken. Hier zal onder andere de Uefa Champions League badge te zien zijn. Dit shirt is op de voorkant voorzien van hoofdsponsor Rakuten. Deze staat met witte letters op de buik. Het FC Barcelona logo op de borst heeft zijn eigen bekende kleuren. De Nike Swoosh op de rechterborst is oranje.

FC Barcelona third kit 2018

FC Barcelona Champions League shirt 2018

De achterkant van dit uitshirt heeft dezelfde print en kleuren als de voorkant. In de nek zit een klein verticaal streepje in de kleuren van de Catalaanse vlag. Onderop is in de stof de naam Barca verwerkt. Ook op dit shirt is een plekje voor Unicef. De nieuwste FC Barcelona voetbalshirts 2017 en 2018 koop je na lancering allemaal hier online.

camiseta 3. FC Barcelona 17-18

FC Barcelona 17/18 third kit, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*