FC Barcelona shirt 2017

Barcelona shirt 2017

Update 26 mei 2016: Vandaag kunnen wij jullie de eerste echte foto's zien van het nieuwe FC barcelona shirt 2017. Deze foto's komen exact overeen met de eerder getoonde foto's. 20 mei 2016: Al enige tijd gaan er verschillende foto's rond op het internet van het mogelijke nieuwe FC Barcelona shirt 2017. Je ziet ze in alle varianten en smaken. Wij verwachten dat het shirt op de volgende foto's het nieuwe Barcelona thuisshirt 2017 gaat worden. Ook hier zijn al eerder meerdere vage foto's van verschenen. Dit nieuwe Barcelona shirt heeft in de basis weer een klassiek ontwerp. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

FC Barcelona shirt 2017

Wie wat beter naar dit Barcelona shirt 2017 kijkt zal ontdekken dat de basis hetzelfde is als bijvoorbeeld het Nederlands Elftal uit en thuisshirt 2016. De voorkant van het shirt heeft drie brede blauwe verticale banen en twee rode banen. Deze banen hebben ook weer dunne strepen in de stof verwerkt. Over de zijkanten van het shirt gaat een dunne rode streep. De bovenkant van dit Barcelona thuisshirt 16/17 is afgewerkt met een v-hals. Het achterste gedeelte van de hals heeft een blauw rand. Op de borst is links het FC Barcelona logo te zien en op de andere kant het logo van kledingsponsor Nike. De mouwen en schouders zijn donkerblauw. Hierin zitten ook weer dunne verticale streepjes verwerkt. Op de linkermouw staat de naam van subsponsor Beko. Op de andere kant is de nieuwe badge te zien van de Spaanse competitie La Liga. Op de voorkant ontbreekt op dit moment nog de naam van de hoofdsponsor. Zodra hier meer duidelijk over is zal ook deze te zien zijn.

FC Barcelona shirt 2017

Barcelona thuisshirt 2017

Als we de achterkant van dit Barcelona thuisshirt 2017 bekijken is goed te zien dat de blauwe stof van de mouwen en schouders via de rug met elkaar verbonden zijn. In de rand van de nek is de naam Barca in de stof verwerkt. Net daaronder is een geel streepje te zien. Onderop het shirt staat met gele letters de naam van Unicef. Barcelona geeft al jaren ruimte op het shirt om zo deze organisatie te steunen. Wij verwachten dat dit nieuwe Barcelona shirt 16/17 ergens eind juni bekend gemaakt zal worden. Na lancering zal dit shirt hier online te bestellen zijn.

FC Barcelona shirt 16-17

 

Eerdere foto’s

Barcelona shirt 2017

Barcelona shirt 16-17

FC Barcelona shirt 2017, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*