FC Barcelona 17/18 trainingsshirts

FC Barcelona shirts 2017/18

Begin april lieten we jullie al een eerste FC Barcelona pre-match shirt zien. Vandaag kunnen wij jullie nog een viertal nieuwe Barcelona shirts laten zien. Drie nieuwe trainingsshirts en een nieuw bijzonder Barca pre-match shirt 12017/18.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Barcelona trainingsshirt zwart

We beginnen met het nieuwe zwarte trainingsshirt van Barcelona. De basis van dit shirt zagen we eerder al bij trainingsshirts van andere Nike clubs. Dit shirt heeft een ronde hals. Rond de nek zit een rood randje. Over de schouders en mouwen gaat een rode gekartelde streep. Het bekende FC Barcelona logo staat op de borst. Onderop zien we de Nike Authentic tag. De achterkant van dit shirt is eveneens volledig zwart.

Barcelona trainingsshirt 2017

Barcelona trainingsshirt Oranje

De tweede uitvoering die we vandaag toevoegen is een oranje uitvoering. Dit model heeft hetzelfde ontwerp als het zwarte shirt met zwarte details rond de nek en mouwen. Dit shirt hoort mogelijk bij het derde Barcelona tenue.

Barcelona 17-18 training top orange

Barcelona trainingsshirt 2017/18 rood

Het volgende shirt heeft opnieuw hetzelfde ontwerp. De basis van dit trainingsshirt is rood. De details zijn afgewerkt met blauw. Op dit shirt staat op de rode achterkant de naam van subsponsor Beko. Ook dit shirt zal na lancering hier te koop zijn.

FC Barcelona training top 17-18 red

Barca training top 17-18

Barcelona pre match shirt

Het meest opvallende Barcelona voetbalshirt dat we jullie vandaag kunnen laten zien is dit Catalaanse pre-match shirt. Meest opvallende is dat dit shirt afwijkt van de overige pre-match shirts van Nike die we jullie tot nu toe konden laten zien. Dit tenue heeft de donkergele kleur als basis en eveneens een ronde hals. Over de voorkant van het shirt gaan vier brede rode verticale banen. De blauwe streep die over de mouwen en schouders gaat loopt via de nek door. Rond de nek zit eveneens een rood randje. Op de borst zie je ook hier weer het Barcelona logo en een blauwe Nike Swoosh. De achterkant is ook geel en heeft bovenaan de naam “Barca” staan. Ook hier is subsponsor Beko te zien.

FC Barcelona 17-18 pre match top

barca pre match top 17-18

FC Barcelona Pre-match top

Als aanvulling op het nieuwe 3e FC Barcelona shirt 17/18 zal de club ook dit nieuwe Uefa Champions League Pre match shirt 17/18 op de markt brengen. Het nieuwe Barcelona Champions League shirt zal namelijk een soort gelijke grafische print krijgen. Dit nieuwe Barcelona warming-up shirt heeft een zwarte basis en is bovenaan afgewerkt met een ronde hals. Op de voorkant van het shirt staat een grote grafische print in de kleur Hyper Crimson. Over de mouwen en schouders gaat een brede baan in dezelfde kleur. Ook de nek heeft een extra randje in deze kleur. Op de linkerkant staat het vertrouwde FC Barcelona logo en op de andere kant een Nike Swoosh. De achterkant van dit Barcelona shirt is volledig zwart. Dit trainingsshirt en het FC Barcelona 3rd shirt zullen kort voor de start van de Champions League bekend gemaakt worden. Wij verwachten zo rond eind september. Na lancering koop je de nieuwe FC Barcelona voetbalshirts 2017/18 hier online.

FC Barcelona 17-18 UCL pre match top

FC Barcelona 17-18 UCL pre-match top

Barcelona pre match shirt 17-18

FC Barcelona 17/18 trainingsshirts, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*