England third kit 17-18

England 3rd kit 2017/18

Vandaag hebben wij de primeur van het nieuwe England third kit 17/18 van Nike. Dit nieuwe Engeland voetbalshirt heeft alles behalve een inspirerend ontwerp. Onlangs werd ook het nieuwe 3e USA shirt bekend gemaakt en daaruit konden we we eigenlijk wel al concluderen dat Nike weinig moeite heeft gedaan om deze lijn van 3e voetbalshirts wat eigen karakter mee te geven. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

England third kit

Nike heeft voor dit nieuwe Engeland shirt gekozen voor het inmiddels bekende template van afgelopen jaar. Met twee donkere kleur blauw is een eenvoudig shirt neergezet. De voorkant en achterkant hebben de lichtste kleur blauw van de twee. De voorkant is afgewerkt met een v-hals. Dezelfde kleur blauw is gebruikt als randje rond de nek.

England third kit 2017

England 17/18 3rd kit

Op de rechterborst staat een witte Nike Swoosh. Op de linkerborst is gekozen voor een wit logo van de Engelse voetbalbond, afgewerkt met een lichte kleur blauw. Natuurlijk mag de ster boven dit logo niet ontbreken. De mouwen en schouders zijn voorzien van de donkerste kleur blauw. Dit loopt via de schouders in elkaar over. Wie goed kijkt ziet in kleur strepen zijn verwerkt. Over de zijkanten van het shirt gaat een lange donkere streep van onder de oksels naar beneden. Ook dit Engeland shirt 2017/18 is voorzien van de naam England in de nek. Op deze foto’s tonen wij jullie de duurdere “Authentic” wedstrijduitvoering. Het kan zijn dat de “fan”uitvoering enkele kleine aanpassingen heeft. Je koopt de nieuwste Engeland voetbalshirts na lancering hier online.

England 3rd kit 2017 2018

england 2017 third kit

England 17-18 third kit

England third kit 17-18, 3.3 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*