England Euro 2016 Pre-match kit

Engeland pre match top 2016

Afgelopen week hadden we al de primeur van het nieuwe Nederlands Elftal pre-match shirt 2016, vandaag laten we jullie de eerste foto's zien van de England Euro 2016 pre-match kit. Het ontwerp van dit shirt is hetzelfde als dat van Oranje alleen dan uiteraard in de kleuren van het Engelse nationaal Elftal. Engeland gaat in groep E fier aan kop en zal in Frankrijk absoluut van de partij zijn. Tijdens het EK zal dit shirt voor de wedstrijden gedragen worden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

 

England Euro 2016 Pre-match kit

Dit nieuwe Engeland warming up shirt heeft een witte basis en is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals. Over de schouders van het shirt gaat een brede blauwe streep. Deze donkerblauwe kleur is ook gebruikt voor de Nike Swoosh op de rechterborst en het logo van de Engelse voetbalbond. In de stof zijn over het hele shirt horizontale strepen verwerkt die met met de kleuren rood wit en blauw zijn afgewisseld.

England Euro 2016 pre match kit

England Euro 2016 kit

De achterkant van dit shirt heeft hetzelfde patroon. Met de donkerblauwe kleur is bovenaan de naam “England”geschreven. Dit shirt maakt natuurlijk gebruik van de Nike Dri-Fit techniek. Bestel de nieuwste Engeland voetbalshirts 2016 na lancering hier online.

England Euro 2016 pre match shirt

England Euro 2016 Pre-match kit, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*