Duitsland trainingsshirt 2017

DFB training top 2017

Die Mannschaft zal volgende maand zijn nieuwe thuisshirt 2017 bekend maken. Als voorproefje tonen wij jullie vandaag al het nieuwe Duitsland trainingsshirt 2017 uit de nieuwe collectie. Naast deze witte variant zal er ook een zwarte uitvoering op de markt komen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Duitsland trainingsshirt 2017

Dit nieuwe DFB trainingsshirt heeft dezelfde vertrouwde kleur als het nieuwe thuisshirt. De bovenkant is afgewerkt met een brede witte v-hals. Net als bij de huidige Nike collectie heeft dit Adidas shirt een extra randje rond de achterkant van de hals. De mouwen zijn grotendeels gemaakt van ventilerende stof. Op de borst is links het bekende Adidas logo te zien en op de rechterkant het logo van de Deutscher Fussball Bund met daarboven de vier sterren. De zijkanten van het shirt zijn helemaal onderaan voorzien van een klein zwart streepje.

DFB trikot 2017

DFB training top 2017

Ook de achterkant van dit DFB shirt is wit. In de nek staat de naam van Die Mannschaft gedrukt. Op de laatste foto zie je het complete trainingstenue van Duitsland. Deze nieuwe Duitsland collectie is na lancering hier online te bestellen. Hier koop je het huidige Duitsland voetbalshirt nu met 50% korting.

germany training top 2017

DFB training top 2017

Duitsland trainingsshirt 2017, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*