Duitsland shirt Euro 2016

Germany trikot EM 2016

Update 2 november 2015: Op 9 november zal de Duitse voetbalbond samen met Adidas de nieuwe voetbalshirts voor het komende EK bekend maken. Vandaag kunnen wij jullie al de eerste echte foto laten zien van dit nieuwe Duitsland shirt Euro 2016. Dit shirt komt in hoofdlijnen wel overeen met de foto's die we jullie in augustus al lieten zien maar de details zijn wel degelijk anders.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)

Germany trikot EM 2016

Natuurlijk speelt die Mannschaft zijn thuiswedstrijden in een wit voetbalshirt. Dit nieuwe tenue heeft een klassieke uitstraling en is aan de bovenkant afgewerkt met brede zwarte ronde hals. In de nek van de hals is een wit label te zien met daarop de naam Germany en de kleuren van de Duitse vlag. Ook de mouwen van dit shirt zijn wit en aan de onderkant afgewerkt met een zwarte rand met de kleuren van de Duitse vlag.

Germany trikot EM 2016

Duitsland shirt EK 2016

Op de linkerborst van het shirt staat het bekende logo van de Deutscher Fussball Bund met daarboven de vier sterren, elk voor een WK titel. Omdat Duitsland in 2014 ook deze titel pakte, speelt het land met een gouden Fifa badge op het midden van de borst. Op de rechterkant van de borst staat het bekende logo van kledingsponsor Adidas. De drie strepen van dit merk zijn deze keer niet op de schouders te vinden maar over de zijkanten van het shirt. Onderop staat de naam Climacool. Dit is de techniek die Adidas gebruikt om spelers zo droog mogelijk te houden tijdens het sporten. Het nieuwe Duitsland shirt EK 2016 is na lancering hier te bestellen.

Duitsland voetbalshirts EK 2016

Germany EM 2016 trikot

Alemania EM 2016 trikot

Duitsland EK 2016 tenue

 

 

Duitsland shirt Euro 2016, 4.3 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*