De ideale raamdecoratie tijdens een middag voetbal kijken

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

De ideale raamdecoratie tijdens een middag voetbal kijken
Afbeelding 1 - voetbalshirtjes - rechtenvrij

Even een middagje op de bank liggen en de wedstrijd van je favoriete voetbalclub kijken, heerlijk. Hierbij wil je natuurlijk niet gestoord worden door irritante zoninval of mensen die langs lopen en naar binnen kijken. Wij vertellen je welke raamdecoratie perfect is om een middag ongestoord voetbal te kijken!

  1. Gordijnen

Goedkope gordijnen passen uitstekend binnen de woonkamer en daarbij heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Met vitrage zorg je voor behoud van lichtinval en een luchtige sfeer. Inbetweens geven een goede balans tussen lichtinval en privacy en geven enorm veel sfeer aan je woonkamer. Wil je liever complete privacy? Ga dan voor overgordijnen, niemand die je ziet wanneer je even lekker op de bank voetbal zit te kijken.

  1. Jaloezieën

Ook bij jaloezieën zijn er drie mogelijkheden: hout, aluminium en PVC. Met een houten jaloezie geef je je woning een erg luxe look. Aluminium jaloezieën zijn een iets voordeligere optie qua prijs en hebben een industriële uitstraling. PVC jaloezieën lijken nét echt hout en zijn 100% vochtbestendig waardoor ze ook erg geschikt zijn in de badkamer.

  1. Plisségordijnen

Ook plisségordijnen zijn een uitstekende mogelijkheid voor de woonkamer. Deze hebben een unieke honingraatstructuur waardoor ze een isolerende functie hebben, ook voordelig voor je energierekening. Plissés zijn op vrijwel alle raamtypes te plaatsen en daardoor erg veelzijdig. Met de top down bottom up variant kun je gemakkelijk de bovenkant omlaag of de onderkant omhoog schuiven zodat je eenvoudig banen kunt maken. Omdat ze ook leverbaar zijn in erg brede maten is een plisségordijn ideaal voor grote ramen. Lekker voetbal kijken zonder vervelende schaduwen van het zonlicht op je TV!

  1. Shutters

Ben je fan van de laatste trends en populaire opties? Dan zijn shutters op maat echt iets voor jou! Deze binnenluiken zijn erg stijlvol en net als jaloezieën gemakkelijk te verstellen waardoor je perfecte invloed hebt op de mate van lichtinval en privacy.

Welke raamdecoratie heeft zeker jouw aandacht getrokken?

 

De ideale raamdecoratie tijdens een middag voetbal kijken, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*