De handigste apps voor voetbalfans

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Elke voetballiefhebber is graag up-to-date wat betreft het voetbalnieuws. Hoe vaak is er gescoord, hoe staat de favoriete voetbalclub ervoor en zijn er nog belangrijke nieuwtjes? Dit is een greep uit de vele vragen die menig voetbalfan zich afvraagt. Gelukkig zijn er veel voetbal-apps uit de grond gestampt, zodat jij op de hoogte kan blijven wat zich afspeelt in de wereld van deze sport. Hieronder zetten wij de vijf meest handige apps voor je op een rij.

1 Forza

Als groots voetbalfan mag Forza niet in jouw telefoon ontbreken. Je kunt bij deze app onder andere instellen dat je een pushmelding krijgt wanneer jouw favoriete club heeft gescoord. Ook krijg je toegang tot live scores en video-hoogtepunten van meer dan 500 voetbalwedstrijden wereldwijd. Al met al biedt deze app jou meerdere functies. Het mooie aan deze app is dat deze beschikbaar is voor iOS en Android en dat deze app gratis te downloaden is. Wanneer jij buitenshuis ook wil genieten van deze app, is het belangrijk dat je mobiele data tot je beschikking hebt. Je kunt een telefoon abonnement vergelijken, zodat jij de beste deal krijgt en dus 24/7 het voetbalnieuws in de gaten kunt houden.

2 Voetbal International

Iedereen is bekend met het tijdschrift ‘Voetbal International’, maar wist je dat ze ook een app beschikbaar hebben gesteld in de PlayStore en Appstore? In deze app vind je in een overzichtelijke lijst de statistieken terug van verschillende wedstrijden. Bovendien zie je ook het laatste voetbalnieuws in de app, in tegenstelling tot de meeste andere voetbal-apps. Dit nieuws wordt ook als betrouwbaar beschouwd. Wanneer jij dus graag op de hoogte wil blijven van alles wat er speelt in de voetbalwereld, is de Voetbal International-app een aanrader. Deze app is gratis, maar je kunt ook kiezen voor een premiumaccount om van nog meer functies te kunnen genieten.

3 LiveScore

De naam van de app verklapt het al een beetje, maar LiveScore zorgt ervoor dat jij live de scores, tussenstanden, gele kaarten, rode kaarten en wissels kunt meevolgen. De app is voorzien van een eenvoudige vormgeving, zodat jij niet wordt overspoeld met informatie. Dit zorgt ervoor dat jij in een oogopslag de statistieken van jouw favoriete voetbalclub kunt zien. Wanneer je toch behoefte hebt aan meer informatie, kun je klikken op ‘wedstrijd’ en vanaf hier kun je live-updates, cijfers en namen inzien. Net als de andere apps is deze app ook gratis voor iOS en Android.

4 Voetbalzone

Op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws? Dat kan via de app ‘Voetbalzone’. Deze app geeft in een simpel design de tussenstanden van de wedstrijd door. Wanneer je behoefte hebt aan uitgebreide statistieken, is dat helaas via deze app niet mogelijk. Je kunt wel het laatste nieuws binnenkrijgen via deze app, alleen is het de vraag of deze informatie betrouwbaar is. Voor het meest betrouwbare nieuws kun je beter de Voetbal International-app downloaden. Ook deze app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

5 NUsport

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de nieuwssite van NU, namelijk nu.nl. Naast een app voor het nieuws, hebben zij ook een app gelanceerd waar je de laatste voetbalupdates kunt volgen. Deze app heet NUsport. Je kunt het huidige sportnieuws volgen via een handige liveblog, welke de snelste is van Nederland. Ook kun je via deze app gratis naar de UEFA Championgs League kijken en natuurlijk blijf je up-to-date van je favo voetbalclub: bekijk live de tussenstanden, het programma, de uitslagen en ranglijsten. Het leuke aan deze app is dat je ook mee kunt doen aan verschillende quizzen en voorspellingen. De NUsport-app biedt jou dus een boel mogelijkheden. Ook deze app is, net als de rest, gratis te downloaden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*