Crystal Palace voetbalshirts 2016

Crystal Palace kits 15/16

De laatste speelrondes zijn aangebroken en veel clubs maken hun nieuwe voetbalshirts 2016 bekend. Zo ook de Engelse Premier League club Crystal Palace. Dit zijn namelijk het nieuwe Crystal Palace thuisshirt 15/16 en uitshirt 15/16 van het Italiaanse merk Macron. De club uit Londen zal dit seizoen ergens rond de twaalfde plek eindigen. Misschien dat men met deze nieuwe Crystal Palace voetbalshirts 2016 volgend seizoen een plaatsje kan bemachtigen in de subtop. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Crystal Palace thuisshirt 15/16

Het Crystal Palace thuisshirt 15/16 heeft brede verticale banen in de kleuren rood en blauw die helemaal doorlopen in de ronde hals. De mouwen van het thuisshirt hebben elk een andere kleur. De onderkant van het shirt heeft een rode rand. De zijkant van deze rand heeft een klein geel accent. Dit is ook terug te zien op de mouwen. Verder is de naam van kledingsponsor macron ook met geel geschreven. De achterkant van dit thuisshirt is eveneens gestreept en heeft bovenaan de naam Crystal Palace F.C. staan. Het tenue is compleet met een donkerblauw broekje en sokken.

crystal palace kits voetbalshirts 2016

Crystal Palace uitshirt 15/16

Het nieuwe Crystal Palace uitshirt 15/16 heeft ook een redelijk eenvoudig ontwerp met een witte basis. Over het midden van het shirt gaat een verticale baan in de kleuren rood en blauw die vervolgens doorloopt in de ronde hals van het shirt. Ook het uitshirt is voorzien van een dubbele rand onderaan het shirt met een klein blauw accent. Het uittenue is compleet met een wit broekje en witte sokken. Op deze foto is nog geen shirtsponsor te zien maar die zal binnenkort worden ingevuld. De nieuwste Crystal Palace voetbalshirts zijn altijd als eerste Crystal Palace shirt 2016 te koop.

Crystal Palace voetbalshirts 2016, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*