CR7 Mercurial X IC

CR7 Mercurial Superfly IC

Nadat we eerder deze week al de nieuwe CR7 Superfly V voetbalschoenen konden laten zien, hebben we vandaag de primeur van de Nike CR7 Mercurial X IC voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo. Deze nieuwe CR7 voetbalschoenen zullen komende week officieel door Nike bekend gemaakt worden. Deze Mercurial Superfly IC schoenen hebben van Nike de kleuren Seaweed en Hasta gekregen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

CR7 Mercurial X IC

Als we de binnenkant van de voet bekijken zien we dat deze Ronaldo Superfly IC schoenen zijn voorzien van een brede gele zool met witte brede rand tot ongeveer de helft van de voet. Op de zijkant van de enkel staan de bekende initialen CR7 van Cristiano Ronaldo. Van deze kant is goed te zien dat het voorste gedeelte van de schoen voornamelijk geel is met donkergroene strepen. Deze donkere kleur is ook gebruikt voor de achterkant en de Flyknit sok. De rand van de sok is afgewerkt met een grijze rand.

CR7 Mercurial Superfly IC

Cristiano Ronaldo voetbalschoenen IC

Als we de buitenkant van de voet bekijken zien we de kleur geel hier alleen terug in de zool en als grote Nike Swoosh op de neus. Op de zijkant van de enkel staat het model Mercurial X gedrukt met gele letters. Op de hak van de schoen staan de cijfers 06 -08 -03. Op de inlegzool staat de afbeelding van een voetbalveld. Je koopt deze nieuwe Mercurial X CR7 voetbalschoenen na lancering hier online.

Nike Mercurial Superfly CR7 IC

CR7 Seaweed Hasta Mercurial Superfly

CR7 Mercurial Superfly

CR7 futsal Mercurial Superfly

 

CR7 Mercurial X IC, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*