CR7 Mercurial Superfly

Cristiano Ronaldo voetbalschoenen

Binnen nu en enkele dagen zal Nike de nieuwe CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen 2016-2017 bekend maken. Vandaag laten wij jullie alvast de eerste foto's zien. Cristiano Ronaldo krijgt altijd een paar keer per jaar een eigen uitvoering van deze Mercurials. De nieuwe uitvoering heeft officieel de Nike kleuren Seaweed, Volt, Hasta en White gekregen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

CR7 Mercurial Superfly

Deze nieuwe CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen 2017 zijn voorzien van een wit onderstel, afgewerkt met elf doorzichtige noppen in de kleur Volt. Op het midden van de het frame staat een kleine zwarte Nike Swoosh. De buitenkant van de voet heeft een lichtgrijs patroon met de naam Mercurial op de enkel. Over de buitenkant en neus van de schoen gaat een grote opvallende Nike Swoosh in de kleur Volt. De sok is gemaakt van een donkere kleur grijs en afgewerkt met een lichtgrijze rand.

CR7 Mercurial Superfly

Nike CR7 Mercurial Superfly

Ronaldo voetbalschoenen Mercurial Superfly

Cristiano Ronaldo voetbalschoenen

cr7-nike-mercurial-superfly

CR7 Mercurial Superfly

CR7 voetbalschoenen

Ook de veters van deze Ronaldo voetbalschoenen hebben de lichte en donkere kleur grijs. Op de hakken van de schoen staan de cijfers 06 – 08 – 03 in het geel gedrukt. De binnenkant van de voet is voornamelijk geel met grijze strepen. Deze nieuwe CR7 voetbalschoenen bestel je na lancering hier online.

nike-cr7-mercurial-superflyNike Mercurial Superfly CR7

 

CR7 Mercurial Superfly, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*