CR7 Mercurial Superfly Chapter 7

CR7 voetbalschoenen

Cristiano Ronaldo verhuisde deze zomer van Real Madrid naar Juventus en zal hier op korte termijn zijn nieuwe en laatste voetbalschoenen uit de Mercurial Superfly serie bekend maken. Deze Nike Mercurial Superfly Chapter 7 staat ook wel bekend als de "Final Chapter". 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

CR7 Chapter 7

 

 

Op 26 oktober 2015 lanceerde Nike onder de naam “Savage Beauty” de Chapter I versie. Deze versie was met zijn lava print een verwijzing naar het eiland Madeira waar Ronaldo opgroeide. Vandaag de dag zal Nike deze serie afsluiten met deze prachtige rode CR7 voetbalschoenen, een ode aan deze Natural Born Leader. Op de eerste foto zien jullie de duurste Nike Mercurial Superfly 360 Elite uitvoering. Op de overige foto’s zien jullie een goedkopere variant van de Nike Mercurial voetbalschoen. Nike heeft deze voetbalschoenen officieel de kleuren Flash Crimson en Total Crimson gegeven.

CR7 Mercurial Superfly Final Chapter 

Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 7

CR7 Final Chapter

Deze Ronaldo voetbalschoenen hebben je afgelopen drie jaar meegenomen door de voetbalcarrière van Cristiano. Deze nieuwe schoenen zijn voorzien van een zwart frame en zwarte hak. Op de buitenkant staat de naam Mercurial. Bij de Superfly uitvoering zal tevens een serienummer te zien zijn. Op de binnenkant van de voet staat rond de enkel het nummer 7 en de handtekening van Cristiano Ronaldo. De bekende Nike Swoosh zien we natuurlijk terug op de neus en binnenkant van de voet. De rand rond het frame is afgewerkt met zilver. Op de sok staan de initialen CR7. Op de zwarte inlegzool zien we de tekst Chapter 7 terug. Na lancering koop je deze nieuwe voetbalschoenen hier online.

CR7 Mercurial Superfly Chapter 7

CR7 Chapter 7

CR7 Mercurial Superfly Chapter 7, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*