Chelsea uitshirt 2017

Chelsea 16/17 away kit

Update 11 mei 2016: Nadat we jullie eerder al een aantal concept foto's lieten zien van het mogelijke Chelsea uitshirt 2017, kunnen wij jullie vandaag de eerste officiële foto laten zien van het definitieve uitshirt voor komend seizoen. In de basis is het nieuwe Chelsea uitshirt redelijk overeind gebleven. De basis van dit Chelsea shirt 16/17 is zwart. Uiteindelijk krijgt dit finale ontwerp tien brede grijze verticale banen over het shirt. De bovenkant van het shirt is afgewerkt met een ronde hals in de kleur Solar Yellow. De zwarte mouwen hebben aan het einde een dun randje in dezelfde gele kleur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)

Chelsea uitshirt 2017

Chelsea had een aantal jaren geleden altijd prachtige maar ook opvallende uitshirts. De laatste jaren vonden wij de designs wat aan de saaie kant maar met dit ontwerp maakt Adidas weer een boel goed. De felle gele kleur in combinatie met het grijs en zwart pakt erg goed uit. In tegenstelling tot het Chelsea thuisshirt zijn de Adidas strepen nu gewoon op de schouders te vinden. Deze lopen niet door over de mouwen. Ook deze drie strepen hebben de kleur Solar Yellow. Ook het Adidas en Chelsea logo op de borst zijn geel.  In tegenstelling tot wat eerder werd gedacht staat de volledige naam van Yokohama Tyres toch op het shirt. In de nek van het shirt zit een streepje in de zwart en grijze kleur. Bestel het nieuwe Chelsea shirt 16/17 na lancering hier online.

Chelsea uitshirt 2017

Chelsea thuisshirt 2017

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2017 is ondertussen al officieel bekend gemaakt en heeft de kleur Chelsea Blue. Dit Chelsea shirt is voorzien van allemaal kleine Chelsea leeuwen die in de stof zijn verwerkt. De bovenkant is afgewerkt met een witte v-hals. Ook dit Chelsea shirt 16/17 is na lancering hier te koop.

chelsea 2017 home kit

3e Chelsea shirt 2017

Eerder vandaag hebben we ook de eerste officiële foto’s geplaatst van het 3e Chelsea shirt 2017. Dit shirt is wit en heeft een blauwe v-hals. Hier zijn de blauwe Adidas strepen ook weer te zien op de zijkanten van het shirt.

Chelsea third kit 2017

Chelsea uitshirt 2017, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*