Chelsea uitshirt 2016

Chelsea 2016 away kit

Dit is het nieuwe Chelsea uitshirt 2016 van het merk Adidas. Al bijna een 6 maanden lang gaan er verschillende foto's rond van het nieuwe Chelsea uitshirt maar vandaag tonen wij jullie de eerste officiële afbeeldingen met de nieuwe shirtsponsor op de voorkant. Afgelopen seizoenen was Samsung nog de hoofdsponsor maar vanaf komend seizoen maakt deze plaats voor Yokohama Tyres. Dit nieuwe Chelsea uitshirt 15/16 heeft een witte basis en is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals. Bestel dit nieuwe Chelsea shirt na lancering hier

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Chelsea uitshirt 2016

De schouders van dit Chelsea uitshirt 2016 hebben blauwe Adidas strepen tot halverwege de mouwen. Net als het Chelsea thuisshirt 2016 heeft ook dit tenue een dubbele rand aan het einde van de mouwen. De bovenste laag is wit en afgewerkt met een rood randje, de onderste laag is blauw afgewerkt waardoor de rood,wit,blauwe kleuren weer te zien zijn. Ook dit shirt heeft een dubbele rand rondom de onderkant. Deze tweede laag is ook blauw. Op de voorkant van het shirt staat de naam van de nieuwe sponsor Yokohama Tyres met daarboven de logo’s van Adidas en Chelsea. Rechtsonder is het shirt voorzien van een blauw label met daarop een vingerafdruk en het Chelsea logo.

Chelsea uitshirt 2016

Chelsea uitshirt 2016

Op de mouwen en onderkant van het shirt na, is dit Chelsea uitshirt 2016 volledig wit. Uiteraard zullen hierop nog wel de rugnummers en namen van de spelers te zien zijn. Dit nieuwe Chelsea voetbalshirt zal na lancering hier te bestellen zijn.

chelsea uitshirt 2015 2016

 

Chelsea thuisshirt 2016

Ook het nieuwe Chelsea thuisshirt 2016 is bekend. De kampioen van Engeland speelt zijn thuiswedstrijden in een donkerblauw tenue. Dit thuisshirt is rond de hals en mouwen afgewerkt met een randje in de kleuren rood, wit en blauw. De hals is middels knopen te openen. Ook dit Chelsea shirt 2016 heeft een dubbele rand rond de mouwen en onderaan.

Chelsea thuisshirt 2016

 

Chelsea uitshirt 2016, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*