Chelsea trainingscollectie 17/18

Chelsea trainingsshirt 2017/18

Dit zijn de eerste officiële foto's van de nieuwe Chelsea trainingscollectie van het merk Nike. Met ingang van het seizoen zal Nike het merk Adidas opvolgen als kledingsponsor. Wij geven jullie vandaag een exclusieve kijk op een van de nieuwe Chelsea trainingsshirts en pre-match tops.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (6 votes cast)

Chelsea trainingsshirt 17/18

Het eerste shirt dat we jullie kunnen laten zien betreft het Chelsea trainingsshirt dat de club uit Londen zal dragen in aanloop naar de thuiswedstrijden in de Engelse Premier League. Natuurlijk is dit trainingsshirt blauw. De kleur die men ook heeft als thuisshirt. De bovenkant heeft een ronde hals. Rond de nek zit een wit randje. De witte kleur zien we ook terug als gekartelde streep over de schouders en mouwen. Op de borst staat links het bekende Chelsea logo en op de andere kant een witte Nike Swoosh. Op de voorkant staat de naam van trainingssponsor Carabao. Onderop zit een officiele Nike tag. De achterkant van dit Chelsea shirt 2017 is volledig blauw. In de nek zie je het witte randje nog terug.

 

Chelsea fc 17-18 training top

Chelsea 17-18 trainingsshirt

Chelsea 17/18 Pre-Match top

Het tweede shirt dat we jullie vandaag kunnen laten zien is het pre-match shirt 2017/18. Dit shirt heeft een witte basis en is volledig voorzien van een grijze grafische print met zeshoekige vlakken. De blauwe Chelsea kleur zien we terug als brede rand over de schouders en als randje rond de nek. Ook dit pre-match shirt heeft een Chelsea en Nike logo op de borst en is voorzien van subsponsor Carabao. De achterkant van dit shirt is bovenaan voorzien van grote blauwe letters de naam Chelsea FC. De nieuwe Chelsea voetbalshirts 2017/18 koop je na lancering allemaal hier online.

Chelsea 17-18 pre-match top

Chelsea 17_18 pre_match top

Chelsea training top

Ook hebben we vandaag nog twee foto’s van de nieuwe losse training tops. Deze trainingsjassen hebben we kleuren blauw en wit en hebben dezelfde gekartelde rand over de mouwen en schouders. Het logo van subsponsor Carabao staat hier net onder het logo van de club. De achterkant van deze jassen zijn ook volledig blauw en wit.

chelsea training top 2017-18

Chelsea trainingscollectie 17/18, 3.5 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*