Chelsea thuisshirt 15/16

Chelsea shirt 2016

Update 8 juli 2015: Op 27 januari van dit jaar toonde we jullie al de eerste foto's van het nieuwe Chelsea thuisshirt 15/16. Destijds nog met de mogelijke nieuwe sponsor Turkish Airlines. De deal met deze kandidaat ging niet door en Chelsea maakte bekend dat het een deal had gesloten met bandenfabrikant Yokohama. Wat wel overeen komt met de eerdere foto's is het ontwerp van dit nieuwe Chelsea shirt 2016. De basis van dit Chelsea thuisshirt 2016 is natuurlijk donkerblauw en heeft dunne verticale strepen verwerkt in de stof. De Y-vormige kraag is afsluitbaar middels knopen en is aan de bovenzijde afgewerkt met rood, wit, blauw randje.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

Chelsea thuisshirt 2016

Chelsea thuisshirt 15/16

De schouders van dit Chelsea thuisshirt 15/16 zijn voorzien van de drie witte Adidas strepen. Net als bij het Ajax thuisshirt heeft ook dit Chelsea shirt een dubbele rand rondom de mouwen. De tweede laag is ook voorzien van een rood,wit,blauw randje. De onderkant van het shirt heeft eveneens een dubbele rand. Deze is net als het shirt gewoon blauw. Opvallend detail is de vingerafdruk met het Chelsea logo rechtsonder op het shirt. Op de voorkant staat verder het Chelsea logo op de borst net als het Adidas logo en de naam van de nieuwe sponsor Yokohama Tyres.

chelsea thuisshirt 2015 2016

Chelsea shirt 2016 achterkant

De achterkant van dit nieuwe Chelsea voetbalshirt is ook volledig blauw. Het nieuwe Chelsea tenue zal gedragen worden in combinatie met een blauw broekje en sokken. Bestel het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015/2016 na lancering hier online.

Chelsea tenue 2016

 

27 januari 2015: Dit is mogelijk het nieuwe Chelsea FC thuisshirt 15/16. Dit ontwerp komt sterk overeen met eerdere schetsen van het Chelsea shirt 2016 die via het internet rond gaan. Zeker weten doen we het niet. Zeker niet omdat de gelekte Chelsea shirts uit het verleden vaker de uitzondering waren binnen de Adidas collectie en vaak uiteindelijk toch wat afwijkingen bleek te hebben. Dit ontwerp heeft natuurlijk een blauwe kleur als basismet daarin dunne verticale strepen verwerkt in de stof. De hals heeft een ronde afwerking en is aflsuitbaar middels knoopjes. Rond de hals en de mouwen zit een rood, wit, blauw randje. Over de schouders gaan de witte strepen van kledingsponsor Adidas. Het logo van Adidas is te zien op de rechterborst. De meeste liefhebbers zullen ook meteen gezien hebben dat op dit shirt de naam van de nieuwe shirtsponsor Turkish Airlines te zien is. Zodra we meer foto’s hebben van het nieuwe Chelsea shirt 2016 dan plaatsen we die natuurlijk direct. De huidige Chelsea voetbalshirts zijn momenteel hier online te koop.

Chelsea shirt 2016

Chelsea thuisshirt 15/16, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*