Chelsea third kit 2017

Chelsea 3rd kit 2017

Update 11 mei 2016: Ja we hadden het in eerste instantie fout. Helemaal waar. Maar vandaag laten we jullie de eerste echte foto's zien van het Chelsea third kit 2017. Het betreft foto's van de Chelsea minikit uitvoering maar geven ons absoluut een goede indruk van dit nieuwe 3e Chelsea tenue 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (4 votes cast)

Chelsea third kit 2017

Het shirt op deze foto’s is zoals we jullie al eerder vertelde helemaal wit. In tegenstelling tot eerdere foto’s zijn op dit shirt geen afbeeldingen te zien van de Chelsea leeuw uit het logo. De bovenkant van het shirt is afgewerkt met een blauwe v-hals met opstaande kraag. In de kraag zit een wit randje verwerkt.  Net als bij het reeds gelanceerde Chelsea thuisshirt 2017 is ook dit 3e shirt voorzien van Adidas strepen op de zijkanten van het shirt. Deze zijn net als de hals blauw van kleur. Ook de mouwen hebben een blauw randje. Shirtsponsor is opnieuw Yokohama. Op de borst mogen het Adidas en Chelsea logo natuurlijk niet ontbreken. Dit witte Chelsea uitshirt zal gedragen worden tijdens de uitwedstrijden voor de Engelse FA Cup En League Cup wedstrijden en eventuele Europese wedstrijden. Bestel dit nieuwe 3e Chelsea shirt na lancering hier online.

Chelsea third kit 2017

3e shirt Chelsea 2017

Op de volgende foto is te zien dat dit 3e Chelsea shirt 2017 gedragen zal gaan worden in combinatie met een wit broekje met blauwe strepen op de zijkant. Adidas maakt voor dit uitshirt natuurlijk gebruik van de Climacool techniek.

Chelsea 3rd kit 2017

 

Chelsea thuisshirt 2017

Dit zijn foto’s van het nieuwe Chelsea thuisshirt 2017 dat ondertussen al officieel bekend is gemaakt. Dit shirt heeft de kleur Chelsea Blue en heeft net als het derde shirt een v-hals. Over de gehele voorkant is in de stof de leeuw uit het Chelsea logo verwerkt. De Adidas strepen op de zijkanten zijn hier goed zichtbaar. Dit Chelsea shirt 2017 is ondertussen al hier te bestellen.

chelsea 2017 home kit chelsea home kit 2017

Chelsea uitshirt 2017

Ook kunnen we jullie vandaag de eerste officiële foto laten zien van het Chelsea uitshirt 2017. Ook dit shirt komt sterk overeen met de eerdere foto’s die we jullie lieten zien. Enige verschil is dat de gele Adidas strepen nu niet op de zijkanten zitten maar slechts op de schouders. Dit Chelsea uitshirt heeft verder een zwarte basis met grijze horizontale strepen. De gele kleur is ook gebruikt voor de afwerking rond de mouwen en logo’s op de borst. In tegenstelling tot de matige ontwerpen van de andere twee Chelsea shirts, vinden wij dit shirt absoluut wel gelukt.

Chelsea uitshirt 2017

 

 

Chelsea third kit 2017, 2.5 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*