BVB Champions League shirt 17/18

BVB UCL trikot 2018

Met een derde plek in de Bundesliga heeft Borussia Dortmund zich rechtstreeks weten te plaatsen voor de Champions League van komend seizoen. De club uit Dortmund gaat dit doen in dit nieuwe BVB Champions League shirt 17/18. Ondanks dat Pierre-Emerick Aubameyang het seizoen afsloot met 31 doelpunten, moest de club kampioen Bayern voorlaten met 18 punten verschil. Ook Red Bull Leipzig wist zich met een tweede plek direct te kwalificeren voor het miljoenenbal. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (6 votes cast)

BVB Champions League shirt 17/18

Borussia Dortmund heeft al jaren de traditie om zijn Europese thuiswedstrijden te spelen in een apart shirt. De basis van dit BVB Champions League trikot 2018 is natuurlijk geel. De bovenkant is afgewerkt met een gele ronde hals. De mouwen en schouders zijn zwart. De mouwen hebben een geel randje en geel Puma logo. De vage zwarte horizontale banen van het normale thuisshirt zien we hier tegen de zijkanten ook een beetje terug. Evonik is ook op dit shirt de sponsor. Het BVB logo met de twee sterren staan links op de borst. Het zwart Puma logo vinden we op de andere kant.

BVB trikot 2018 UCL

BVB trikot 2018 UCL

Ook de achterkant is voornamelijk geel en heeft de halve zwarte vage strepen. In de nek staan de letters BVB. Onderaan het shirt staat met grote letters de naam Dortmund gedrukt. De nieuwe Borussia Dortmund voetbalshirts 2018 zijn allemaal na lancering hier te bestellen.

BVB Champions league trikot 17-18

 

BVB Champions League shirt 17/18, 4.7 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*