Borussia Dortmund uitshirt 2017

Borussia Dortmund 16/17 away kit

PRIMEUR !! Dit zijn de eerste officiële foto's van het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt 2017 van het Duitse merk Puma. Ook bij dit nieuwe Dortmund uitshirt weet Puma ons weer te verrassen. BVB speelt het komende seizoen in een zwart uitshirt dat aan de bovenkant is afgewerkt met een zwarte v-hals.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (9 votes cast)

Borussia Dortmund uitshirt 2017

Het lijkt erop dat er voor dit Borussia Dortmund uitshirt 2017 gebruik is gemaakt van verschillende kleuren zwart die zelfs richting het grijze gaan. Zo zijn de schouders en mouwen donker van kleur en is de voorkant gesplitst in verschillende vlakken. Deze zijn allemaal onderbroken door verschillende gele horizontale strepen in dikke en dunne uitvoering. Over de schouders en mouwen loopt ook een dun geel streepje. Bovenaan de armen staat een geel Puma logo. Deze zien we ook terug op de linkerborst. Op de andere kant staat het BVB 09 logo met daarboven de twee sterren. Shirtsponsor op dit uitshirt is Evonik.

Borussia Dortmund uitshirt 2017

Borussia Dortmund auswärts trikot 2017

De achterkant van dit nieuwe Borussia Dortmund uitshirt 16/17 is volledig zwart. Op de onderkant van het shirt staat met grote gele letters de naam Dortmund gedrukt. In de nek van het shirt staat met kleine letters BVB gedrukt. Bestel dit nieuwe Borussia Dortmund shirt 2017 na lancering hier online.

Borussia Dortmund uitshirt 16-17

Borussia Dortmund thuisshirt 2017

Eerder al lieten we jullie als eerste het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2017 zien. De club uit Dortmund speelt zijn thuiswedstrijden in de Duitse Bundesliga natuurlijk in een geel shirt. Dit BVB tenue is bovenaan afgewerkt met een ronde hals en heeft brede zwarte banen over de schouders en mouwen. Op de voorkant van het shirt staan drie verticale zwarte banen met een dun geel streepje in het midden. Naast shirtsponsor Evonik is ook hier het Borussia Dortmund logo te zien. Zowel het nieuwe BVB thuisshirt alsmede het Dortmund uitshirt 2017 zijn na lancering hier te bestellen.

Borussia Dortmund shirt 2016 2017

 

 

Borussia Dortmund uitshirt 2017, 4.9 out of 5 based on 9 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*