Borussia Dortmund shirts 2016

BVB shirt 2016

Dit zijn de nieuwe Borussia Dortmund shirts 2016. Deze nieuwe BVB thuisshirts zullen gedragen worden tijdens het seizoen 15/16. Borussia Dortmund is een van de weinige clubs die voor zijn Europese wedstrijden gebruik maakt van een ander thuisshirt dan dat van de competitie. Dortmund had een lastig seizoen 14/15 en bungelde lange tijd in de onderste regionen van de Bundesliga. Uiteindelijk wist de ploeg zich terug te vechten en eindige op een 7e plek en kwalificeerde zich voor deelname aan de Europa League. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Borussia Dortmund thuisshirt 2016

Dit is het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2016 dat gedragen zal worden tijdens de thuiswedstrijden in de Bundesliga. Dit BVB shirt heeft natuurlijk een gele basis en is op de voorkant voorzien van zes dunne horizontale strepen. De schouders zijn afgewerkt met een dikke zwarte streep. Ook de mouwen hebben een zwart randje. De bovenkant van dit Borussia Dortmund tenue is afgewerkt met een zwarte v-hals en polokraag. Op de linkerborst staat het BVB logo met daarboven de twee sterren. Op de rechterborst is een plaatsje vrijgehouden voor het Puma logo. Shirtsponsor Evonik is op de voorkant gedrukt met paarse letters. Op de achterkant ontbreken de dunne streepjes en is voornamelijk geel. Alleen aan de onderkant is een groot zwart vlak te zien met daarboven de naam Dortmund gedrukt. Dit nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2016 is na lancering hier online te bestellen.

Borussia Dortmund shirt 2016

BVB shirt 2016

Borussia Dortmund shirt 2016 Europa League

Komend seizoen is Borussia Dortmund ook te zien in de Europa League. Deze Europese thuiswedstrijden zullen afgewerkt worden in dit BVB thuisshirt. Dit Dortmund shirt is ook geel en gebaseerd op het Puma Swerve design. Dit kenmerkt zich door de ruitvormige patronen die over het shirt zijn verwerkt in de stof. Deze zijn zowel op de voorkant als de achterkant zichtbaar. Dit shirt is aan de bovenkant afgewerkt met een zwarte ronde hals die onder de kin een driehoekig zwart patroon heeft. Ook de mouwen van dit shirt hebben een zwart randje. Op de achterkant van dit shrit ontbreek het zwarte vlak maar is wel duidelijk de naam Dortmund te zien. De nieuwste Borussia Dortmund voetbalshirts zullen na lancering hier te koop zijn.

BVB shirt 2016 Europa

BVB shirt international 2016

 

Borussia Dortmund shirts 2016, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*