Borussia Dortmund Champions League shirt 2017

Borussia Dortmund shirt 2017

Dit is het nieuwe Borussia Dortmund Champions League shirt 2017. Zoals elk jaar maakt de club uit Duitsland een speciaal shirt bekend dat gedragen zal worden tijdens de Europese thuiswedstrijden. Samen met Bayern Munchen en Bayer Leverkusen is Dortmund een van de clubs die zeker in het eindtoernooi van de Champions League gaat deelnemen. Ook Borussia Mönchengladbach maakt nog kans op een plek in toernooi. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Borussia Dortmund Champions League shirt 2017

Dit BVB shirt 2017 is natuurlijk geel. Het is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals met een kleine inkeping. Het achterste gedeelte van de hals heeft een zwarte rand. Over de schouders en mouwen gaat een zwart vlak met lichtgrijze strepen. Dit is ook te zien rond de mouwen en de onderkant van het shirt. Op de borst zien we links het zwarte Puma logo en op de andere kant het Borussia Dortmund logo. Shirtsponsor is Evonik.

Borussia Dortmund Champions League shirt 2017

Borussia Dortmund shirt 2017

De achterkant is heeft dezelfde print als de voorkant. In de nek staan de letters BVB.  Onderop het shirt staat met grote letters “Dortmund”. Dit BVB shirt 2017 zal gedragen worden in combinatie met een zwarte broek en gele kousen. De nieuwste Dortmund voetbalshirts zijn na lancering allemaal hier te koop.

Borussia Dortmund shirt 2017 Champions League

Borussia Dortmund Champions League shirt 2017, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*