Boca Juniors voetbalshirts 17/18

Camisetas Boca Juniors 17/18

Dit zijn de eerste foto's die wij jullie kunnen laten zien van de nieuwe Boca Juniors voetbalshirts 17/18 van het merk Nike. De Argentijnse kampioen speelt komend seizoen natuurlijk in een blauw thuisshirt. De uitwedstrijden zal de club spelen in een geel voetbalshirt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

Boca Juniors thuisshirt 17/18

Zoals het hoort speelt Boca komend seizoen in dit blauwe thuisshirt met gele accenten. De bovenkant van het shirt is afgewerkt met een ronde hals. De achterkant heeft een geel/blauwe rand. Over de buik gaat een brede verticale gele baan. Hierop is met blauwe letters de naam van hoofdsponsor BBVA te zien. Op de borst zien we links het Boca Juniors logo en op de andere kant een Nike Swoosh. De gele letters CABJ zijn in de nek te zien. Op de achterkant zien we bovenaan met grote witte letters de naam van BBVA Francés staan. Ook hier komt de gele baan terug. Dit Boca Juniors thuisshirt 17/18 koop je na lancering hier.

Camiseta 17/17 Boca Juniors

Boca Juniors 2018 home kit

Boca Juniors uitshirt 17/18

De gele kleur van de club is gebruikt voor het nieuwe Boca Juniors uitshirt 17/18. Dit shirt heeft een v-hals en ook een blauwe/gele rand om de nek. Hoofdsponsor BBVA staat dit keer met zwarte letters op de voorkant. Subsponsor Huawei staat op de mouwen van deze nieuwe voetbalshirts. Ook hier staan in de nek de letters CABJ. Onderaan zit links in de hoek een Nike Authentic tag. Koop dit uitshirt na lancering hier.

camiseta Boca Juniors 17/18

CABJ away kit 2018

 

Boca Juniors voetbalshirts 17/18, 3.3 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*