Besiktas voetbalshirts 2017

Besiktas shirt 2017

De kampioen van Turkije heeft vandaag zijn nieuwe voetbalshirts 2017 bekend gemaakt. De club speelt komend seizoen in een wit gestreept thuisshirt, een zwart met wit uitshirt en een rood 3e shirt voor de Beker en Europese wedstrijden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Besiktas thuisshirt 2017

We starten natuurlijk met het Besiktas thuisshirt 2017. Dit witte voetbalshirt is aan de bovenkant afgewerkt met een zwarte v-hals. In de nek van de hals zit een rood met zwart streepje. De mouwen van dit shirt hebben een zwart met rood randje en de naam van subsponsor Kalde op de buitenkant gedrukt. Het gehele shirt is op de voorkant van voorzien van dunne verticale strepen. Omdat de Adidas strepen op de zijkanten zitten, vallen deze door het gebruik van de dunne strepen minder op. Op de borst staat links het Besiktas logo en op de andere kant het logo van Adidas.  Shirtsponsor Vodafone staat met de bekende rode kleur op de midden van het shirt. Tussen het Adidas en Besiktas logo staat de Turkse vlag.

Besiktas thuisshirt 2017

Besiktas uitshirt 2017

Het nieuwe Besiktas uitshirt 2017 heeft een zwarte voorkant en witte mouwen. Bij dit shirt is een klein stukje gezichtsbedrog toegepast. Het lijkt er namelijk op dat dit shirt is voorzien van een witte polokraag. Deze kraag zit echter in de stof verwerkt. In de nek zit een zwart streepje. In tegenstelling tot het Besiktas thuisshirt heeft dit uitshirt de Adidas strepen wel op de schouders. De naam van Vodafone staat nu met witte letters op de voorkant.

besiktas uitshirt 2017

Besiktas 3e shirt 2017

Het Besiktas 3e shirt 2017 is los van de rode kleur eigenlijk een combinatie van het thuisshirt en uitshirt. De Adidas strepen zitten ook hier rop de zijkanten van het shirt en dit 3e shirt heeft eveneens een v-hals met weggewerkte polokraag. Rondom de mouwen zit een zwart randje. Dit rode uitshirt zal voornamelijk gedragen worden tijdens Europese en Bekerwedstrijden. De nieuwste Besiktas voetbalshirts 2017 zijn na lancering hier online te bestellen.

Besiktas 3rd kit 2017

 

Besiktas voetbalshirts 2017, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*