Bayern München uitshirt 2017

Bayern München uitshirt 16/17

Dit zijn de eerste foto's van het nieuwe Bayern München uitshirt 2017. Dit nieuwe Bayern voetbalshirt heeft de kleuren Granite, Solid Grey, Black gekregen. De bovenkant van dit shirt is afgewerkt met een zwarte v-hals en heeft korte rode Adidas strepen op de schouders. In de nek van het shirt zit een vlaggetje in de kleuren rood en zwart met daarop de tekst Mia San Mia. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (12 votes cast)

Bayern München uitshirt 2017

Dit Bayern München uitshirt 2017 heeft een basis in de kleur Granite. Middels een schuine brede baan in de kleur Solid Grey, ontstaat over de voorkant van het shirt een tweedeling. Het onderste gedeelte is dan zwart. Deze zwarte kleur is ook gebruikt voor de afwerking rond de grijze mouwen. Op de borst staat het bekende Adidas logo met de vier sterren. Het logo van Adidas op de rechterborst en de grote letter T van shirtsponsor Telecom.de zijn allebei met wit gedrukt.

Bayern Munchen uitshirt 2017

Bayern München shirt 2017

De achterkant van dit Bayern München shirt 2017 is volledig grijs. In de nek is opnieuw de tekst Mia San Mia te lezen. Op de bovenkant van de rug staat met grote rode letters de naam Bayern München. Dit nieuwe uitshirt zal gedragen worden in combinatie met een zwart broekje en zwarte kousen. Na lancering is dit nieuwe tenue kun je dit voetbalshirt bij een van de onderstaande winkels online kopen.

Unisportstore.nl 

Voetbalshop.nl

Subside.nl

Voetbalshirt24.nl 

bayern Munchen uitshirt 16-17

Bayern Munchen auswarts trikot 2017

 

Bayern München thuisshirt 2017

Het nieuwe Bayern Munchen thuisshirt 2017 is ondertussen al officieel bekend gemaakt. De club van Arjen Robben speelt komend seizoen natuurlijk in een rood thuisshirt. Dit shirt is afgewerkt met een polokraag. In tegenstelling tot het uitshirt heeft het Bayern uitshirt de bekende Adidas strepen op de zijkanten van het shirt zitten en dus niet op de schouders. De mouwen zijn afgewerkt met een wit randje. Ook dit thuisshirt bestel je vanaf nu al hier online.

Bayern München shirt 2017

bayern munchen trikot 2017

 

 

Bayern München uitshirt 2017, 2.9 out of 5 based on 12 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*