Bayern München shirt 2018

Bayern München trikot 17/18

Begin februari lieten we jullie al een eerste foto zien van het mogelijke Bayern München shirt 2018. We kunnen nu zeggen dat het shirt op deze eerste foto absoluut niet klopte. Vandaag kunnen we jullie namelijk de eerste officiële foto's tonen van het Bayern München thuisshirt 17/18.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.3/5 (8 votes cast)

Bayern München shirt 2018

Wij vinden dit Bayern München shirt prima gelukt. Met een echt Bayern design maar toch ook echt 2017/2018. Natuurlijk is de basis van dit Bayern trikot rood. Op de schouders zitten drie korte witte Adidas strepen. De voorkant van het shirt is voorzien van vier dunne witte verticale strepen en heeft bovenaan enen ronde witte hals. De grote T van de shirtsponsor en de witte blokjes ernaast hebben allemaal een dikke zwarte rand. Boven de shirtsponsor staat het Adidas logo op de rechterkant van de borst en het bekende Bayern logo op de linkerborst. Boven het Bayern logo staande vier sterren. De rode mouwen hebben een wit randje.

 

Bayern Munich trikot 2018

Bayern trikot 17/18

De achterkant van dit Bayern München thuisshirt 17/18 is volledig rood. Omdat het shirt op deze foto’s de Adizero wedstrijduitvoering betreft, zie je op de rug de ventilerende gaatjes. Bovenaan staat met grote witte letters de naam Bayern München en daarboven de kreet “Mia san Mia”.  Je koopt de nieuwste Bayern Munchen voetbalshirts na lancering hier online.

Bayern Munchen shirt 17-18

 

Bayern München shirt 2018, 2.3 out of 5 based on 8 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*