AZ Alkmaar trainingscollectie 16-17

AZ Alkmaar trainingsshirts 16-17

Met nog een aantal wedstrijden voor de winterstop zijn wij hier al weer volop bezig met het nieuwe seizoen. De eerste details van de nieuwe wedstrijdshirts en trainingsshirts komen langzaam binnen. Zo kunnen wij jullie vandaag een eerste kijkje geven op de nieuwe AZ Alkmaar trainingscollectie 16-17 van Under Armour. AZ speelt zijn trainingen in donkere shirts voornamelijk met de kleuren zwart, grijs, blauw en af en toe wat rood. Opvallend dus dat de kleuren rood en wit tot nu toe nauwelijks zijn terug te vinden. Dit wil overigens niet zeggen dat deze er niet zullen komen. Het kan goed zijn dat dit alleen de collectie is behorende bij het uittenue maar aangezien we twee variaties zien lijkt ons de kans niet zo groot.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

AZ Alkmaar trainingsshirts 16-17

Het eerste shirt heeft een grijze basis met zwarte vlekken. Deze combinatie komt ook terug rondom de mouwen en hals. De schouders en mouwen zijn verder blauw. Op de linkerborst staat het AZ logo en op de andere kant het logo van kledingsponsor Under Armour. In de nek lijkt de naam van AZ Alkmaar te staan. Het tweede AZ Almaar trainingsshirt 16-17 heeft hetzelfde ontwerp met een blauwe basis met lichte vlekken. De mouwen en schouders van dit shirt zijn zwart.

az trainingshirts 2016 2017

AZ Alkmaar trainingscollectie 16-17

Verder zien we nog een aantal afbeeldingen van de trainingsvesten. De eerste is zwart en heeft een blauwe capuchon en schouders en een rits over de volledige lengte. De twee daaronder hebben geen capuchon en alleen een rits tot op de buik. De nieuwe AZ Alkmaar voetbalshirts en trainingscollectie 2016-2017 zal na lancering in de zomer van 2016 hier online te koop zijn.

 

az alkmaar 16-17 trainingscollectie

AZ Alkmaar trainingscollectie 16-17, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*