Atletico Madrid uitshirt 2017

Atletico Madrid away kit 2017

Vandaag kunnen we jullie ook een eerste foto laten zien van het nieuwe Atletico Madrid uitshirt 2017. Dit voetbalshirt heeft dezelfde basis als het nieuwe AS Roma uitshirt en is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals. Rondom de nek zit een blauwe rand. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Atletico Madrid uitshirt 2017

Atletico Madrid deed afgelopen seizoen weer volop mee in de strijd om de Spaanse titel. Met sterren als Godin en Griezmann heeft het een selectie van wereldklasse. Komend seizoen speelt de club uit Spanje zijn uitwedstrijden in dit zwarte voetbalshirt. Over de zijkanten gaat een brede blauwe streep. De voorkant is bedrukt met een donkergele kleur. Deze is gebruikt voor de Nike Swoosh op de rechterborst, Het Atletico Madrid logo op de linkerborst en de naam van shirtsponsor Plus500.

 

atletico madrid uitshirt 2017

 

Atletico Madrid shirt 2017

Over de achterkant van dit Atletico Madrid shirt valt weinig te vertellen, Het is volledig zwart met uitzondering van de blauwe rand in de nek. Leuk detail is de afbeelding van het Estadio Vicente Calderon in de binnenkant van de nek. Hierop staat een verwijzing naar het 50 jarig bestaan van dit stadion. De nieuwe Atletico voetbalshirts 2017 zijn na lancering hier online te bestellen.

 

atletico de madrid away kit 2017

atletico madrid shirt 2017 uit

Atletico Madrid uitshirt 2017, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*