Arsenal uitshirt 2017

Hadden we begin deze maand nog de primeur van het nieuwe Arsenal thuisshirt 16/17, vandaag laten we jullie alvast de eerste echte foto's zien van het nieuwe Arsenal uitshirt 2017 van het merk Puma. Dit nieuwe Arsenal shirt 16/17 heeft als basis officieel de kleur Cyber Yellow gekregen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (6 votes cast)

Arsenal uitshirt 2017

Daar waar het nieuwe Arsenal thuisshirt al begin mei bekend gemaakt zal worden, zal dit nieuwe Arsenal uitshirt pas beschikbaar zijn vanaf juli 2017. Deze nieuwe voetbalshirts 2017 kun je na lancering hier online bestellen. Dit nieuwe uitshirt is aan de bovenkant afgewerkt met een grijs/zwarte (volgens Puma zwart) v-hals met polokraag. Deze kraag is voorzien van een dun streepje in de kleur gele kleur. De mouwen van dit Arsenal shirt 2017 zijn aan de bovenkant geel en aan de onderkant zwart/grijs. De mouwen zijn onderaan afgewerkt met een horizontaal gestreept patroon in dezelfde kleuren. Op de linkerborst is het bekende klassieke Arsenal logo te zien. Op de andere kant het Puma logo. De logo van deze fabrikant zien we ook terug op de bovenkant van de armen. Verder is de voorkant van dit Arsenal tenue voorzien van dunne verticale strepen die in de stof zijn verwerkt.

Arsenal uitshirt 2017

Arsenal away kit 2017

De achterkant van dit nieuwe Arsenal uitshirt 2017 is gelijk aan de voorkant. Alleen lijken de mouwen nu alleen grijs. In de nek van het shirt staat een afbeelding van de Gunners. Bekende Arsenal spelers van dit seizoen zijn natuurlijk Giroud, Ozil, Alexis en Ramsey. Bestel de nieuwste Arsenal shirts na lancering hier.

Arsenal away kit 2017

Arsenal thuisshirt 2017

Dit is de eerste afbeelding van het nieuwe Arsenal thuisshirt 2017. Dit Arsenal tenue is natuurlijk rood en heeft witte schouders en mouwen. De bovenkant heeft een soort van V-hals en is afgewerkt met een donker randje. Dit zien we ook terug rond de mouwen. Net als bij het Arsenal uitshirt 16/17 is Fly Emirates ook nu de shirtsponsor.

arsenal shirt 2017

Arsenal uitshirt 2017, 4.5 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*