Arsenal trainingsshirts 16-17

Arsenal training top 2017

Op 17 november 2015 lieten we jullie al exclusief de eerste afbeeldingen zien van de nieuwe Arsenal pre-match shirts 16/17, vandaag tonen wij jullie exclusief de eerste afbeeldingen van de nieuwe Arsenal trainingsshirts 16-17 van het merk Puma. Het design van het rode thuis en grijze uit trainingsshirt zijn in de basis gelijk. Deze Arsenal shirts zullen vanaf 1 juli 2016 hier online te bestellen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Arsenal trainingsshirt 16-17

Het nieuwe Arsenal trainingshirt 16-17 voor thuiswedstrijden zie je in het klein en heeft officieel de kleur High Risk Red en Steel Grey. Deze rode kleur vormt ook de basis voor het nieuwe Arsenal thuisshirt 2017 dat halverwege mei eveneens hier te koop zal zijn. Dit trainingsshirt heeft net als de grijze uitvoering verschillende horizontale banen waarvan sommige zijn voorzien van schuine strepen. De bovenkant is afgewerkt met een ronde hals. Op de schouders en op de borst zit een grijze streep. De voorkant is voorzien van het Arsenal logo op de linkerborst en het Puma logo op de andere kant. Op de buik staat de naam van shirtsponsor Fly Emirates.

Het Arsenal uit trainingsshirt heeft dus dezelfde basis maar heeft de grijze kleur Ebony en is voorzien van gele strepen die officieel de kleur Spectra Yellow heet. Het rode Arsenal logo op de borst valt hierdoor extra op. Ook is op deze foto goed te zien dat het Puma logo ook op de mouwen te zien is.

arsenal trainingsshirts 2016 2017

Arsenal Europees trainingsshirt 2017

Het 3e trainingsshirt is iets opvallender en heeft dezelfde kleuren als het Europese Arsnela uitshirt 16/17. Dit shirt heeft de kleuren Peacoat en Safety Yellow. Op deze foto ontbreekt de naam van de shirtsponsor nog maar deze zal er ongetwijfeld op komen te staan. Ook dit shirt heeft hetzelfde ontwerp. Het Arsenal logo is op deze uitvoering in dezelfde kleuren als de rest van het shirt. Ook dit nieuwe Arsenal shirt 2017 is na lancering hier te bestellen.

arsenal trainingsshirt 2016 2017

 

 

Arsenal trainingsshirts 16-17, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*