Arsenal 2017 Pre match tops

Arsenal trainingsshirt 2017

Na de winterstop zal ook Arsenal FC voorzien worden van een nieuwe collectie trainingskleding van het merk Puma. Wij laten jullie vandaag alvast de twee nieuwe Arsenal 2017 Pre Match tops zien. Deze Arsenal voetbalshirts 2017 zullen gedragen worden tijdens de warming-up voor de wedstrijden. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Arsenal Pre Match shirt 2017

Het eerste shirt dat we jullie laten zien zal gedragen worden voor de thuiswedstrijden van de club. Dit shirt heeft een donkerblauwe basis en is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals. De mouwen en schouders zijn ook donkerblauw. Op de mouwen zit een wit Puma logo. Dit logo is ook te zien op de rechterborst. Op de andere kant zien we het Arsenal logo. Hoofdsponsor Fly Emirates staat met grote witte letters op de borst gedrukt. De voorkant van het shirt is op de zijkanten voorzien van een grote rode grafische print die van bovenaf helemaal doorloopt naar beneden. Deze print loopt van de voorkant van het shirt ook door over de rug als een soort bliksemschicht.

Arsenal pre match top 2017

Arsenal FC 2017 pre match top

Arsenal 2017 Pre Match top

Het tweede shirt zal gedragen worden voor de start van de uitwedstrijden. Dit shirt heeft ook meer de kleuren van het Arsenal uitshirt. Dit pre match shirt heeft een grijze basis. De grapfische print op dit shirt is geel. Deze nieuwe Arsenal voetbalshirts 2017 zullen na lancering hier online te koop zijn.

Arsenal 2017 pre match top grey

arsenal-pre-match-top-2017

Arsenal 2017 Pre match tops, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*