Arsenal 17-18 Pre-match shirts

Arsenal shirt 2017

Afgelopen week konden we jullie al exclusief een eerste blik laten werpen op de nieuwe Arsenal 17/18 trainingsshirts. Vandaag tonen wij jullie de nieuwe Arsenal 17/18 pre-match shirts die de club voor de wedstrijden tijdens de warming-up zal gaan dragen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)

Arsenal 17-18 Pre-match top

Het eerste shirt dat we laten zien is onderdeel van de nieuwe Arsenal 17/18 thuiscollectie van Puma. Dit pre-match shirt heet de kleuren Dark Shadow en en Chili Pepper. Deze kleuren zijn op de voorkant van het shirt verwerkt in een grote grafische print op de borst, schouders en mouwen. De bovenkant is voorzien van een ronde hals. Natuurlijk kan het Arsenal logo op de borst niet ontbreken. Ook het logo van kledingsponsor Puma is op de borst te zien. Op het midden staat met grote witte letters de naam van shirtsponsor Fly Emirates. De achterkant van het shirt is voornamelijk grijs en heeft enkele rode strepen over de schouders. De print van de voorkant loopt via de zijkanten nog een stukje door op de achterkant.

Arsenal 17-18 pre match top

Arsenal 17/18 pre-match top uit

Het tweede shirt hoort bij de nieuwe Arsenal collectie voor uitwedstrijden en heeft de dezelfde blauwe kleur als het nieuwe Arsenal uitshirt 2017/18. Dit shirt is net als het eerste voorzien van een grote grafische print en een ronde hals. Het rode Arsenal logo valt door de blauwe kleur en stuk beter op. Je koopt de nieuwe Arsenal voetbalshirts en trainingsshirts 17-18 na lancering hier online.

arsenal pre match top 17-18 blue

 

Arsenal 17-18 Pre-match shirts, 4.3 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*