Ajax trainingsshirt 17-18

Ajax trainingscollectie 17-18

Vandaag kunnen wij jullie, net als voorgaande jaren als eerste indruk geven van de nieuwe Ajax trainingscollectie voor het seizoen 17/18. Naast deze trainingscollectie hadden we afgelopen jaren ook de primeur voor de nieuwe Ajax voetbalshirts. Zorg dus dat je niets mist en volg ons op Instagram @voetbalshirtjes_com. Als eerste laten we jullie een aantal foto's zien van het nieuwe Ajax trainingsshirt 17-18 dat de club zal dragen in aanloop naar de thuiswedstrijden in de Eredivisie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (8 votes cast)

Ajax trainingsshirt 17-18

Dit nieuwe Ajax trainingsshirt 17-18 is uiteraard van het merk Adidas en heeft als basis de kleur Bold Red. De bovenkant is afgewerkt met een witte v-hals. Het achterste gedeelte heeft nog een kleine zwarte streep over de witte rand. De bekende Adidas strepen lopen vanaf de schouders helemaal door tot over de mouwen. Op de borst staat een wit Ajax logo met daarboven de drie sterren. Op de andere kant van de borst staat een wit Adidas logo.

ajax trainingsshirt 17-18

Ajax trainingsshirt

Op de eerste foto zien we onderaan nog net de serie Adizero gedrukt staan. Opvallend is dat deze eigenlijk op het achterste gedeelte van het shirt is gedrukt (rug). De achterkant van dit Ajax trainingsshirt is eveneens volledig rood. Onderop is het shirt voorzien van een brede witte rand, afgewerkt met een zwart randje.

ajax trainingsshirt 2017-2018

Ajax voetbalshirts 2017/18

Dit nieuwe trainingsshirt zal zeer waarschijnlijk gedragen worden in combinatie met een donkerblauw trainingsbroekje zoals je op onderstaande foto kunt zien. Op de laatste foto is de ventilerende Adizero stof goed te zien. De complete nieuwe Ajax training en wedstrijdcollectie zal na lancering hier online te bestellen zijn.

ajax 17-18 trainingsshirt rood

ajax 17-18 training top

ajax trainingsshirt rood

Ajax trainingsshort 17/18

Ook kunnen we jullie de eerste foto’s laten zien van het nieuwe korte Ajax trainingsbroekje. Dit broekje heeft de kleur Dark Blue. Ook zie je op de foto een klein stukje van de blauwe uitvoering van het andere Ajax trainingsshirt.

ajax short 17-18

ajax training short 17-18 dark blue

Ajax training top 17/18

Tot slot kunnen we ook nog een eerste foto tonen van de Ajax training top 17/18 met lange mouwen. Ook deze heeft de kleur Dark Blue en is voorzien van een hoge kraag. Over de gehele mouwen gaan drie rode Adidas strepen. Bestel de nieuwste Ajax shirts na lancering hier online.

 

ajax training top 2017_2018

 

Ajax trainingsshirt 17-18, 4.6 out of 5 based on 8 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*