ADO Den Haag uitshirt 2017

ADO Den Haag shirt 2017

Eerder waren we er nog niet aan toe gekomen maar ADO Den Haag heeft tegelijkertijd met het thuisshirt ook het nieuwe ADO Den Haag uitshirt 2017 bekend gemaakt. In vergelijking met de uitshirts van afgelopen seizoenen is dit ontwerp weer compleet iets anders. Het doet ons denken aan een Italiaans shirt en wij geven dit shirt een dikke voldoende.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

ADO Den Haag uitshirt 2017

Net als het ADO thuisshirt is ook dit shirt voorzien van verticale strepen in de kleuren wit en zwart. De bovenkant van de zwarte strepen gaan langzaam over in dunne strepen. Meest opvallende aan dit ADO uitshirt is toch wel de felgroene rand rondom de diepe v-hals en de mouwen. De v-hals is bovenop afgewerkt met een opstaande kraag. In de nek van het shirt zit aan de binnenkant een groene rand met daarop de naam ADO Den Haag. Op de borst zien we links het klassieke ADO Den Haag logo en op de andere kant de naam van kledingsponsor Errea. Dit merk is ook leverancier van de succesvolle formatie van IJsland tijdens het EK 2016.

Foto’s: Voetbalshop.nl

 

ado den haag uitshirt 2017

ADO Den Haag shirt 2017

Shirtsponsor is ook komend seizoen Basic-Fit. De achterkant van dit shirt is met uitzondering van de onderkant en mouwen bijna volledig wit. In de nek staat een verwijzing naar het seizoen 2016-2017. De nieuwe ADO Den haag voetbalshirts 2017 zijn vanaf nu hier online te bestellen.

ado den haag uitshirt 16-17

 

ADO Den Haag uitshirt 2017, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*