Adidas X 17+ Solar Yellow – Ocean Storm

X 17+ Purespeed

De vakantie staat voor de deur en veel teams zijn zich alweer aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Bij een voorbereiding hoort vaak ook een nieuwe uitrusting en daar spelen merken als Nike en Adidas dan ook vol op in met elke maand een nieuwe uitvoering van de bekendste voetbalschoenen. Zo zal Adidas eind juli zijn nieuwe Ocean Storm Pack lanceren dat voorzien is van opvallende kleuren.  Als eerste laten we jullie dit weekend de nieuwe Adidas X 17+ Solar Yellow zien.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Adidas X 17+ Solar Yellow

Met de kleur Solar Yellow zijn de X 17 voetbalschoenen waarschijnlijk wel het meest opvallend in het Ocean Storm Pack. Deze schoenen knallen er echt uit. Zowel het frame als de bovenkant van de schoen heeft volledig de gele kleur. De bovenkant van de schoen is voorzien van kleine zwarte gaatjes. Op de buitenkant van de voet staat een groot zwart Adidas logo.

X 17+ Purespeed Solar Yellow

Ocean Storm

De sok rond de enkel is zwart en heeft kleine gele gaatjes. Op de binnenkant van de voet staat een groot Adidas X logo en daarnaast de letters NSG (Non Stop Grip). De onderkant van deze X 17+ schoenen is voorzien van elf noppen, allemaal in de kleur Solar Yellow. De binnenkant van de schoen heeft een zwarte inlegzool met daarop de tekst Purespeed en het Adidas X logo. Deze nieuwe voetbalschoenen uit het Ocean Storm Pack verwachten wij vanaf begin augustus 2017 hier online te koop.

adidas X 17+ Ocean Storm

X 17+ Purespeed Ocean Storm

 

 

Adidas X 17+ Solar Yellow - Ocean Storm, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*