Adidas X 17+ Purespeed Thunderstorm

X 17 voetbalschoenen

Nog een bekendmaking uit het Adidas Thunderstorm Pack. Dit zijn de nieuwe X 17+ Purespeed voetbalschoenen. Ook deze verwachten wij vanaf begin september 2017 hier online te koop. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas X 17+ Purespeed Thunderstorm

In tegenstelling tot de Ace 17 en Nemeziz 17 Thunderstorm uitvoering, is deze X 17 uitvoering voorzien van de kleur Dark Green. Zijn broertjes hebben meer de kleur Navy. Deze Adidas voetbalschoenen zijn voorzien van een Sprintframe met hoge rand rond de enkel. Het achterste gedeelte heeft de Dark Green kleur en loopt naar voren langzaam over in een lichtere kleur groen. Op de buitenkant van de schoen staat een groot Adidas logo. De schoen is over de gehele bovenkant voorzien van een “Thunderstorm” print.

adidas X 17+ Thunderstorm

adidas x17+ thunderstorm

X 17+ Purespeed

Rond de enkel zit de Adidas Techfit sok in de kleur zwart. De onderkant van de schoen is lichtgroen en heeft elf noppen. Op de donkere zool zien we eveneens een afbeelding van de bliksem. Naast deze X 17+ Purespeed versie zal Adidas ook een 17.1 versie op de markt brengen. Deze is wel voorzien van veters. Je koopt deze voetbalschoenen na lancering hier online.

Adidas X 17+ Purespeed ThunderstormX 17+ Purespeed thunderstorm

Adidas X 17+ Purespeed Thunderstorm, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*